Πρόστιμο €20.000 στην ΑΕΚ για το πανό στο ματς με τον Παναθηναϊκό στην Φιλαδέλφεια: Χαρακτηρίστηκε «πολιτικού – ιδεολογικού χαρακτήρα με υβριστικό περιεχόμενο»

FILE PHOTO: Ο παίκτης της ΑΕΚ Φράνζι Πιέρο (Κ) πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του το γκολ που πέτυχε για το 1-0, κατά τη διάρκεια του αγώνα ΑΕΚ – Παναθηναϊκός για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Super League, στο γήπεδο ΟΠΑΠ Αρένα στη Νέα Φιλαδέλφεια, την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ




Πρόστιμο 20.00 ευρώ επέβαλε η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας στην ΠΑΕ ΑΕΚ, μετά τη σημερινή ακρόαση στην οποία είχαν κληθεί οι άνθρωποι της Ενωσης.

Η ποινή αφορά την ανάρτηση πανό που χαρακτηρίζεται ως «πολιτικού – ιδεολογικού χαρακτήρα, με περιεχόμενο υβριστικό», κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της 29ης Σεπτεμβρίου με τον Παναθηναϊκό στην OPAP Arena, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Με θλάση στον προσαγωγό ο Φώτης Ιωαννίδης: Εκτός από τα ματς Εθνικής Ελλάδος και Παναθηναϊκού * Σύνολο 3 έως 4 εβδομάδες

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: