Ο ΠΑΟΚ τίμησε τους νεκρούς στα Τέμπη και στην Λιβαδειά: “Εικοσιπέντε χρόνια μετά από εκείνο το τραγικό ξημέρωμα κι η μνήμη όλο και δυναμώνει”….

Στη μνήμη των αδικοχαμένων οπαδών του ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε το ετήσιο μνημόσυνο στα Τέμπη, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΜΑΛΗΣ




Η «ασπρόμαυρη» οικογένεια τίμησε τη μνήμη των έξι αδικοχαμένων «αετόπουλων» των Τεμπών, αλλά και τη μνήμη του Χρήστου Μπακόλα στη Λιβαδειά.

«Εικοσιπέντε χρόνια μετά από εκείνο το τραγικό ξημέρωμα κι η μνήμη όλο και δυναμώνει. Στις 4 Οκτωβρίου του 1999 έξι παιδιά πλήρωσαν με τη ζωή τους την αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ. Από τότε μας οδηγούν σε κάθε μας βήμα…», αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε σχετική ανάρτησή της.

Όπως κάθε χρόνο, η “ασπρόμαυρη” οικογένεια ήταν εκεί για να τιμήσει τη μνήμη του Χαράλαμπου, του Δημήτρη, της Χριστίνας, του Αναστάσιου, του Γεώργιου και του Κυριάκου. Oι Δημοκράτης Παπαδόπουλος, Βασίλης Χατζηαποστόλου, Δημήτρης Σαραϊδάρης, Κωνσταντίνος Θυμιάνης, Δημήτριος Κωττάς και Μάριος Σινανάι, όπως επίσης και εκπρόσωποι της ΚΑΕ και του ΑΣ ΠΑΟΚ, αλλά και πλήθος φίλων της ομάδας, βρέθηκαν στο μνημείο που έχει ανεγερθεί στα Τέμπη.

Λίγες ώρες αργότερα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τίμησε και τη μνήμη του 24χρονου Χρήστου Μπακόλα, ο οποίος έχασε τη ζωή του τον Αύγουστο του 2017 σε δυστύχημα στη Λιβαδειά, όπου είχε ταξιδέψει για να παρακολουθήσει την ομάδα του. Ο Αντρέ Βιεϊρίνια άφησε λουλούδια στο μνημείο του Μπακόλα, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να αποδώσει φόρο τιμής στον αδικοχαμένο φίλαθλο.

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: