Άννα Βίσση: Μάγεψε 65.000 θεατές – Βούλιαξε το Καλλιμάρμαρο * 50 χρόνια η απόλυτη σταρ ή «ό,τι έχω ζήσει το’ χει πει η Βίσση» * Το αντίο στον Μίμη Πλέσσα και, φυσικά, Κυπριακά [videos]

FILE PHOTO:Η απόλυτη σταρ Άννα Βίσση σε παλιότερη συναυλία της. ΑΠΕ – ΜΠΕ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΑΣ




Ο κόσμος έσπευδε στο Καλλιμάρμαρο από νωρίς. Ακόμη και στις 4.30 το απόγευμα υπήρχαν ουρές κόσμου με ομπρέλες. Είχε αρχίσει να βρέχει δυνατά. Καμία σημασία…

Ο κόσμος γινόταν όλο και περισσότερος. Ώσπου έφτασε τις 65.000 κατακλύζοντας το στάδιο. Δεν ήταν τυχαία βραδιά. Ήταν η συναυλία της Βίσση, ή της Άννας, ή της Αννούλας, ή όπως την θέλει ο καθένας. Της ίδιας Άννας που παραμένει Νο 1 Ελληνίδα σταρ εδώ και 50 χρόνια.

Η χθεσινή συναυλία αποτέλεσε την κορύφωση της φετινής περιοδείας της Άννας Βίσση, που γιορτάζει 50 χρόνια επιτυχημένης μουσικής διαδρομής.

Καθώς η Βίσση είναι η σταρ  που καθιέρωσε τα μεγάλα και υψηλών προδιαγραφών shows, η «απόλυτη Ελληνίδα star», μετά το περσινό διπλό sold-out στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού εμφανίστηκε στο εμβληματικό και παγκοσμίου φήμης Παναθηναϊκό Στάδιο, το στάδιο. Μαζί με όλο τον κόσμο, γιόρτασε μισό αιώνα επιτυχημένης μουσικής διαδρομής, καθώς και την κορύφωση της φετινής καλοκαιρινής περιοδείας της που συγκέντρωσε δεκάδες χιλιάδες θεατές σε κάθε σταθμό της.

Με το σύνθημα «Ό,τι έχω ζήσει, το ‘χει πει η Βίσση», 65.000 θεατές τραγούδησαν μαζί της τις μεγαλύτερες επιτυχίες της σε μια συναυλία που κράτησε πάνω από τρεις ώρες.

 

Το τραγούδι για τον Μίμη Πλέσσα

Στο πλαίσιο της ιστορικής συναυλίας της στο κατάμεστο Καλλιμάρμαρο στάδιο που διήρκησε περισσότερο 3,5 ώρες, ξεχώρισε η στιγμή που η Άννα Βίσση ερμήνευσε με τον δικό της μοναδικό τρόπο τραγούδι του Μίμη Πλέσσα, που έφυγε χθες από τη ζωή.

«Σήμερα έφυγε από τη ζωή ένας σπουδαίος μουσικός και συνθέτης. Ας χαιρετήσουμε όλοι μαζί τον Μίμη Πλέσσα» είπε η τραγουδίστρια και η φωτογραφία του Μίμη Πλέσσα μπήκε στην γιγαντοοθόνη. Στη συνέχεια η Άννα Βίσση είπε το τραγούδι «Θα πιω απόψε το φεγγάρι».

 

 

 

 

 

Και φυσικά, Κυπριακά…

Η Άννα Βίσση δεν παρέλειψε να ερμηνεύσει τραγούδια από την γενέτειρά της, την Κύπρο, ξεσηκώνοντας το κοινό που είχε γεμίσει το Καλλιμάρμαρο στάδιο!

 

 

Νίκος Ρίζος: 100 χρόνια από τη γέννηση του γίγαντα της κωμωδίας * Πηγαίο ταλέντο, αυτοδίδακτος καρατερίστας * Ο αμίμητος «κοντός» του παλιού καλού ελληνικού σινεμά [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: