«Με λένε Παύλο και κατέθεσα πόθεν έσχες, ελάτε να αναμετρηθούμε σε θέσεις και όχι σε βιντεάκια»: Η ανάρτηση Πολάκη μετά την ήξεις αφήξεις ανακοίνωση Κασσελάκη [video]

FILE PHOTO: Ο Παύλος Πολάκης. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΑΣ




Απάντηση στο βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη έδωσε, με ανάρτησή του, ο Παύλος Πολάκης, επιβεβαιώνοντας, παράλληλα, την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα, ο Πολάκης κάλεσε τόσο τον Κασσελάκη, όσο και τους άλλους τρεις συνυποψηφίους (Φάμελλο, Φαραντούρη, Γκλέτσο), να αναμετρηθούν σε θέσεις και προγράμματα και όχι με… βιντεάκια.

«Με λένε Παύλο και τα κατέθεσα όλα, υπογραφές και πόθεν έσχες!! Περιμένω Στέφανο, Σωκράτη, Νίκο και Απόστολο! Άντε να μετρηθούμε σε θέσεις και πρόγραμμα, όχι σε βιντεάκια!

ΥΓ: Τη διαπλοκή τη χτυπάς όταν παίρνεις καθαρές θέσεις για τράπεζες, ενέργεια, καύσιμα, χονδρεμπόριο, Αττική οδό, ΜΜΕ, Δικαιοσύνη, Ταμείο Ανάκαμψης. ΟΧΙ με γενικόλογες επικλήσεις του «καινούργιου», του «νέου» του «δικού μας» και λοιπά έπεα πτερόεντα…».

Την ίδια ώρα, φουντώνει η συζήτηση στο εσωκομματικό παρασκήνιο και για το αν θα στηθούν, εν τέλει, κάλπες στις 24 Νοεμβρίου και το συνέδριο δεν θα λάβει κάποια άλλη απόφαση, ακόμα κι αλλαγής του τρόπου εκλογής προέδρου ώστε να γίνει από την Κ.Ε ή και εκλογής μεταβατικού προέδρου μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.




Παραλλήλως, πληροφορούμαστε για άτυπη συμμαχία ανάμεσα σε έναν εκ των υποψηφίων από τη μία πλευρά με θεσμικό κομματικό παράγοντα από την άλλη ο οποίος διατηρεί ισχυρή επιρροή ώστε να στηριχθεί ο πρώτος στην υποψηφιότητά του.

Όπως κι αν έχει, οι εσωκομματικοί αντίπαλοι Κασσελάκη εκφράζουν σοβαρές αμφιβολίες για το κατά πόσο επιθυμεί να είναι υποψήφιος πρόεδρος, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως δεν το ξεκαθάρισε στο βίντεο που ανάρτησε.




Τον κατηγορούν, μάλιστα, πως αναζητά ηρωική έξοδο χωρίς να μετρηθεί ξανά σε κάλπες.

Αυτό ήταν και το κλίμα στη χθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας κατά τη διάρκεια της οποίας «μελετήθηκαν» και τα κρυφά νοήματα του βίντεο Κασσελάκη, ο οποίος σήμερα θα βρεθεί στο Ξυλόκαστρο και στο Λουτράκι Κορινθίας.

“Στο απροχώρητο η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ”, προειδοποιεί ο Φάμελλος: Θα μείνει αν κερδίσει ο Κασσελάκης, “το γυαλί δεν θα κολλήσει με συσχετισμούς ομάδων”

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: