Ο Ιρανός πρόεδρος Μασούντ Πεζεσκιάν συναντήθηκε στη Ντόχα με το δεύτερο στην ιεραρχία στέλεχος του πολιτικού γραφείου της Χαμάς

Ο πρόεδρος του Ιράν Μασούντ Πεζεσκιάν μιλά΄στην 3η σύνοδο του ACD (Asia Cooperation Dialogue / Διάλογος για Συνεργασία στην Ασία). screenshot via youtube (https://www.youtube.com/watch?v=Lcop3QzXOcY)




Με κορυφαία στελέχη της παλαιστινιακής Χαμάς, μεταξύ των οποίων ο Χαλίλ αλ Χάγια, συναντήθηκε στη Ντόχα ο Ιρανός πρόεδρος, Μασούντ Πεζεσκιάν, όπως μεταδίδουν κρατικά μέσα ενημέρωσης στο Ιράν τα οποία δημοσιοποίησαν εικόνες από τη συνάντηση.

Ο Χαλίλ αλ Χάγια θεωρείται ο δεύτερος στην ιεραρχία του πολιτικού γραφείου της Χαμάς.

Ο Πεζεσκιάν ταξίδεψε στο Κατάρ για την 3η σύνοδο του ACD (Asia Cooperation Dialogue / Διάλογος για Συνεργασία στην Ασία), οι εργασίες της οποίας ολοκληρώνονται σήμερα στο εμιράτο του Κόλπου.

Στα τέλη Ιουλίου, ο πολιτικός ηγέτης της Χαμάς, Ισμαήλ Χανίγια, σκοτώθηκε κατά την επίσκεψή του στην Τεχεράνη. Το Ιράν κατηγόρησε το Ισραήλ για τη δολοφονία του.

Με πληροφορίες από dpa μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ντόχα, Κατάρ

Σφίγγει τον κλοιό το Ισραήλ: Αεροπορικό πλήγμα στο αρχηγείο μυστικών υπηρεσιών της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό * Εκκενώσεις και πρώτα πυρά με τον λιβανέζικο στρατό στο νότο [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: