Τα βλέπουμε και μελαγχολούμε: Έως 21 εκατομμύρια δρομολόγια ημερησίως από τους σιδηρόδρομους της Κίνας «για να ευχαριστηθούν οι ταξιδιώτες τις διακοπές της Εθνικής Εορτής» [βίντεο]

A general view of the Fuxing Electric Multiple Unit (EMU) CR400BF-GZ at a maintenance station of China Railway Harbin Bureau Group Co., Ltd. in northeast China’s Heilongjiang Province. EPA/XINHUA / Zhang Tao CHINA OUT / MANDATORY CREDIT EDITORIAL USE ONLY




Η Κίνα προγραμμάτισε τα δρομολόγια 1.566 πρόσθετων αμαξοστοιχιών προκειμένου ν’ ανταποκριθεί στον αυξημένο αριθμό επιβατών την παραμονή του εορτασμού της Εθνικής Ημέρας της Κίνας (1η Οκτωβρίου), ανακοίνωσε η China State Railway Group Co., Ltd. (China Railway).

Σύμφωνα με την China Railway ο εκτιμώμενος αριθμός των ταξιδιών μέσω σιδηροδρόμου για την 1η Οκτωβρίου έφτασε στα 17,5 εκατομμύρια ταξίδια με τον αριθμό των επιβατών που επιλέγουν το σιδηρόδρομο ν’ αυξάνεται δραστικά.

Την Κυριακή (παραμονή της Εθνικής Εορτής της Κίνας) καταγράφηκαν περίπου 13 εκατομμύρια επιβατικά ταξίδια με τον σιδηρόδρομο.

Η China Railway ανακοίνωσε ότι τα ταξίδια για τις επταήμερες διακοπές εορτασμού της εθνικής εορτής στην Κίνα, θα διαρκέσει δέκα ημέρες (29 Σεπτ.- 8 Οκτ.) προσθέτοντας ότι οι τουρίστες, οι εορταστικές επανενώσεις οικογενειών, αλλά και οι σπουδαστές έχουν την πρώτη θέση στις ταξιδιωτικές μετακινήσεις.

Οι σιδηροδρομικές υπηρεσίες σε διάφορες περιοχές βελτιώνουν τη λειτουργία των σιδηροδρόμων στην Κίνα προκειμένου οι επιβάτες να έχουν μία ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία.

Ο σιδηροδρομικός τομέας της Κίνας αναμένονταν ότι θα βρίσκονταν αντιμέτωπος με την πρόκληση της διαχείρισης 21 εκατομμυρίων επιβατικών ταξιδιών χθες, Τρίτη, κατά την πρώτη ημέρα των διακοπών για την Εθνική Ημέρα της Κίνας, σύμφωνα με τα πρώτα στατιστικά στοιχεία των επιβατικών μετακινήσεων με το σιδηρόδρομο.

Με πληροφορίες από Xinhua μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πεκίνο, Κίνα

Η Λαϊκή Κίνα γιορτάζει τα 75 χρόνια από την ίδρυσή της: Ο νέος μεγάλος τιμονιέρης Σι Τζινπινγκ και ο κομμουνιστικός καπιταλισμός – Με το βλέμμα στο… χλωμό 2049 [videos]

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: