Τουλάχιστον έξι νεκροί και εννέα τραυματίες από την τρομοκρατική επίθεση ενόπλων στη Γιάφα: Αναφορές για άλλη τρομοκρατική επίθεση σε ξενοδοχείο κοντά στο Τελ Αβίβ [videos]

FILE PHOTO: Εικόνα από σημείο τρομοκρατικής επίθεσης στο Ισραήλ. Πηγή: AFP μέσω arabnews.com




Τουλάχιστον έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν και εννέα τραυματίστηκαν στην τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε το απόγευμα στη Γιάφα, νοτίως του Τελ Αβίβ, με πυροβολισμούς και τη χρήση μαχαιριού, ανακοίνωσε η ισραηλινή αστυνομία.

Η αστυνομία ανέφερε δήλωσε ότι δύο “τρομοκράτες” άρχισαν τη σφαγή στο τραμ του Τελ Αβίβ και συνέχισαν πεζή πριν πέσουν νεκροί από τα πυρά πολιτών και επιθεωρητών που χρησιμοποίησαν προσωπικά όπλα.

Δεν έχει γίνει ανάληψη ευθύνης, αλλά ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών Μπεζαλέλ Σμότριχ δήλωσε ότι πρόκειται για Παλαιστίνιους από την πόλη της Χεβρώνας στη Δυτική Όχθη.

Ο σκληροπυρηνικός Σμότριχ δήλωσε ότι θα απαιτήσει από το υπουργικό συμβούλιο να απελαθούν τα μέλη των οικογενειών των υπόπτων στη Γάζα και να καταστραφούν τα σπίτια τους.

Η επίθεση σημειώθηκε λίγα λεπτά προτού το Ιράν εκτοξεύσει μπαράζ πυραύλων κατά του Ισραήλ.

Νωρίτερα τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης είχαν κάνει λόγο για οκτώ νεκρούς.”.

Η επίθεση σημειώθηκε σε μια στάση του τραμ, στη Λεωφόρο Ιερουσαλήμ.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ερευνά αναφορές για μια ακόμη τρομοκρατική επίθεση σε ξενοδοχείο κοντά στο Τελ Αβίβ. Δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες από αυτή την επίθεση.

Με πληροφορίες από Reuters-AFP μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελ Αβίβ, Ισραήλ

Έκλεισε ο εναέριος χώρος του Ισραήλ μετά τις επιθέσεις του Ιράν: Αναστολή της εναέριας κυκλοφορίας και στην Ιορδανία

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: