Desiterra 5* Resort & Spa: Φθινοπωρινές αποδράσεις γεμάτες πολυτέλεια και ευεξία – Ένα όνειρο που ζωντανεύει στη Σαντορίνη [video]

Πηγή εικόνας Desiterra 5* Resort & Spa




Αφεθείτε σε μια εμπειρία που ξεπερνά τα όρια της πολυτέλειας στο Desiterra 5* Resort & Spa, ένα καταφύγιο όπου η ηρεμία συναντά την κομψότητα.

Σκαρφαλωμένο σε ένα σημείο με πανοραμική θέα στο Αιγαίο, το Desiterra σας προσκαλεί σε ένα ταξίδι ανακάλυψης του εαυτού σας και των αισθήσεών σας. Εκεί που το sophisticated hospitality μετουσιώνονται σε μια ξεχωριστή εμπειρία προσιτής πολυτέλειας στο Desiterra 5* Resort & Spa στη Σαντορίνη.

Το Desiterra είναι η «γη των επιθυμιών», καθώς το όνομά του προέρχεται από το συνδυασμό των λέξεων «desire» (επιθυμία) και «terra» (γη), και αποτελεί ένα κομψό και γαλήνιο καταφύγιο απόλαυσης, προορισμένο να αναδείξει μια διαφορετική πρόταση ολιστικής φιλοξενίας. Καθώς το resort θα λειτουργεί με full service έως και τις 30 Νοεμβρίου, έχετε την ευκαιρία να το ανακαλύψετε καθ’ όλη τη διάρκεια του φθινοπώρου, είτε σε μια ολιγοήμερη παύση από την ρουτίνα της καθημερινότητας είτε ακόμα και για ένα Σαββατοκύριακο αποφόρτισης, χαλάρωσης και ανανέωσης, γεμάτο ευεξία και γαστρονομικές εμπειρίες.

Χτισμένο σε μια τοποθεσία που προκαλεί δέος λόγω του φυσικού της κάλλους, το Desiterra 5* Resort & Spa συντονίζεται με τη μυσταγωγία του ηφαιστειογενούς τοπίου και μετατρέπεται στον απόλυτο προορισμό για τους ταξιδευτές του ωραίου και όσους επιθυμούν να κινητοποιούν όλες τους τις αισθήσεις μέσα από κάθε τους απόδραση.

Οι έξι πολυτελείς βίλες συνδυάζουν την παραδοσιακή λιτή αισθητική των Κυκλάδων με new luxury πινελιές και προσφέρουν ασύγκριτη πανοραμική θέα στο Αιγαίο. Είναι ιδανικές για μελλόνυμφα και νιόπαντρα ζευγάρια, οικογένειες αλλά και παρέες που αγαπούν την καλή ζωή. Στιγμές χαλάρωσης σάς περιμένουν τόσο στην ιδιωτική πισίνα όσο και στην κεντρική θερμαινόμενη πισίνα.

Αφεθείτε στις έμπειρες χέρια των θεραπευτών μας και ανανεωθείτε σε ένα περιβάλλον που αγκαλιάζει όλες τις αισθήσεις. Από τα χαλαρωτικά μασάζ μέχρι τις αναζωογονητικές θεραπείες προσώπου, το Oasis Spa είναι ο ιδανικός προορισμός για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και να ανακαλύψετε μια νέα αίσθηση ευεξίας. Διαθέτει μια πληθώρα προγραμμάτων ευεξίας. Μια βόλτα στις εγκαταστάσεις του θα σας πείσει ότι αποτελεί την επιτομή του quiet luxury. Απαραίτητες στάσεις στο mega jacuzzi, το steam room, το γυμναστήριο και το Roman Bath. Παράλληλα, το καταρτισμένο προσωπικό μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε ανάμεσα στις πολλές ατομικές θεραπείες προσώπου και σώματος.

Απολαύστε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία στο Orano Restaurant, όπου οι τοπικές πρώτες ύλες συναντούν την σύγχρονη κουζίνα. Κάθε πιάτο είναι ένα έργο τέχνης, δημιουργημένο για να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Άρρηκτα συνδεδεμένη με τα υλικά, τις συνταγές και τις αναμνήσεις της παραδοσιακής ελληνικής γαστρονομίας, η carta του high-end εστιατορίου επαναπροσδιορίζει το Greek Fine Dining μέσα από δημιουργικές εκτελέσεις που μας επανασυστήνουν γνωστές και αγαπημένες συνταγές. Συνδυάστε το γεύμα σας με ένα ποτήρι από τα εκλεκτά κρασιά της Σαντορίνης και αφεθείτε στη μαγεία της στιγμής. Το wine tasting κατέχει κεντρική θέση στις επιλογές σας για το Desiterra 5* Resort & Spa, καθώς μέσα από αυτή την πάντα συναρπαστική διαδικασία μύησης στα προϊόντα του αμπελώνα της Σαντορίνης, θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στη θηραϊκή και να γνωρίσετε τα κορυφαία κρασιά της.

Εξερευνήστε τα γύρω χωριά, χαλαρώστε στην παραλία, κάντε μια βόλτα με σκάφος ή απλά απολαύστε την ηλιοθεραπεία στην πισίνα. Το Desiterra σας προσφέρει αμέτρητες επιλογές για να γεμίσετε τις μέρες σας με εμπειρίες που θα θυμάστε για πάντα. Δημιουργεί και προσφέρει «στιγμές». Μια «γη που γεννά την επιθυμία» και την τρέφει μέσα από την ανεπιτήδευτη πολυτέλεια, την απλότητα και την αυθεντικά εκλεπτυσμένη αισθητική. Επειδή το Desiterra είναι περισσότερο από ένας προορισμός. Είναι ένα όνειρο που ζωντανεύει.

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: