Δεν το ήξερε ο Σημίτης, θα το ξέρουν τα βρώμικα πληρωμένα “τρολς” της Αθήνας; “Μα η Κύπρος έχει στρατό”; είχε ερωτήσει την εποχή του φιλοτουρκικού σχεδίου Ανάν…

FILE PHOTO: Ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του ΠαΣοΚ, Κώστας Σημίτης, απευθύνει ομιλία στο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




Τώρα που έχει υπογραφεί η συμφωνία για την ηλεκτρική διασύνδεση της Κύπρου με την Κρήτη μπορούν να αναφερθούν -για να μην επαναληφθούν- και τα όσα προηγήθηκαν. Για να τα αφήσουμε πίσω μας.

Αυτό θα μείνουν για να θυμόμαστε είναι τα διάφορα τρολ που βρήκαν την ευκαιρία να δείξουν τη …συμπάθεια τους προς τους αδελφούς Κυπρίους! Στο πλαίσιο αυτό «μάθαμε» πως πολλοί από τους αδελφούς Ελλαδίτες δεν ξέρουν καθόλου τι γίνεται στην Κύπρο.

Ούτε περίπου βρίσκεται γεωγραφικά, αν έχουμε την ίδια ώρα κλπ. Ούτε πώς έχουμε στρατό και υπάρχει θητεία στα 18 χρόνια.

Βέβαια αυτό, το τελευταίο με το στρατό, δεν το ήξερε ο Σημίτης αν και Πρωθυπουργός της Ελλάδος, θα το ξέρουν τα τρόλια; Υπενθυμίζεται πως ο κ. Σημίτης, όντας Πρωθυπουργός τότε, είχε διερωτηθεί επί σχεδίου Ανάν: «Μα έχει η Κύπρος στρατό;».

Κι άφησε εμβρόντητους τους συνομιλητές του.

Κ. ΒΕΝ. – Φιλελεύθερος

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΔΩ, ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΕΔΩ, ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΔΩ

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΕΔΩ – ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΜΥΝΑΣ ΕΔΩ

Μία στεγνή προειδοποίηση στα «τρολς» με …ελληνικά ονόματα: Μετά λύπης μου αναφέρω ότι τέτοιες και τόσες ύβρεις δεν δεχθήκαμε ούτε από τους Τούρκους καταχτητές (video)

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: