«Αντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου, σεβαστείτε την προσωπική μου ζωή και τα παιδιά μου»: Δημόσια δήλωση της υπουργού Τουρισμού, Όλγας Κεφαλογιάννη

FILE PHOTO: Η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη . ΑΠΕ- ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




Δημόσια αναφορά στην προσωπική της ζωή έκανε με δήλωσή της η υπουργός Τουρισμού, Oλγα Κεφαλογιάννη, μετά τα δημοσιεύματα που την έφεραν να βρίσκεται σε διάσταση με τον σύζυγό της, Μίνω Μάτσα.

Η κ. Κεφαλογιάννη ανέφερε ότι αντιμετωπίζει κρίση στον γάμο της και απηύθυνε έκκληση να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητα των παιδιών της όπως επίσης και η προσωπική τους ζωή.

Το κείμενο της δήλωσης της κ. Κεφαλογιάννη:

“Στην πολιτική μου διαδρομή υπήρξα πάντα ειλικρινής και δεν κρύφτηκα ποτέ, ακόμη και για θέματα που δεν αφορούν αμιγώς την πολιτική, αλλά άπτονται της προσωπικής ή της οικογενειακής μου ζωής. Τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου. Πρωταρχικό μέλημά μου είναι το συμφέρον των δύο παιδιών μου. Απευθύνω έκκληση να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους και η προσωπική τους ζωή. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που βιώνω, παραμένω αφοσιωμένη στα παιδιά μου και στα υπηρεσιακά μου καθήκοντα”.

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Στην Αγκυρα διευρυμένη αντιπροσωπεία του Πατριαρχείου για την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης: Τα δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: