Viral έγινε ο μεταβατικός πρόεδρος της Αϊτής: Πίνει νερό από την… κανάτα μιλώντας στον ΟΗΕ και γίνεται μούσκεμα [εικόνα, video]

epa11626313 Edgar Leblanc Fils, President of the Presidential Council of the Transition of the Republic of Haiti, speaks during the General Debate of the 79th session of the United Nations General Assembly at United Nations Headquarters in New York, New York, USA, 26 September 2024. The annual high-level General Debate gathers world leaders from 24 to 28 September, and 30 September under the theme, ‘Leaving no one behind: acting together for the advancement of peace, sustainable development and human dignity for present and future generations’. EPA/SARAH YENESEL




Ο μεταβατικός πρόεδρος της Αϊτής, Εντγκαρντ Λεμπλαν Φιλς (Edgard Leblanc Fils), φαίνεται πως… μπερδεύτηκε μιλώντας στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ και αντί να πιεί νερό από το ποτήρι που έχουν στη διάθεσή τους οι ομιλητές που βρίσκονται στο βήμα, ήπιε από ολόκληρη τη κανάτα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που έχει γίνει viral, ο πολιτικός πίνει από την κανάτα, με αποτέλεσμα μάλιστα να πέσει νερό στο κοστούμι του. Ο Φιλς σκουπίστηκε και συνέχισε να μιλά.

Ο μεταβατικός πρόεδρος της Αϊτής, πίνει νερό από την κανάτα. Photo via X,
AF Post @AFpost

 

Το περιστατικό σημειώθηκε την ώρα που ο μεταβατικός πρόεδρος της Αϊτής ήθελε να αναφερθεί στους ψευδείς ισχυρισμούς του Ντόναλντ Τραμπ ότι οι μετανάστες από την Αϊτή τρώνε οικόσιτα ζώα στο Σπρίνγκφιλντ του Οχάιο, θέση που κόστισε σημαντικά στον υποψηφιο πρόεδρο των ΗΠΑ κατά το ντιμπέιτ που είχε με την αντίπαλό του των Δημοκρατικών, Κάμαλα Χάρις.

«Θα ήθελα να απευθύνω τον αδελφικό μου χαιρετισμό στους φίλους της Αϊτής που έχουν δείξει την αλληλεγγύη τους στους μετανάστες από τη χώρα μου και ειδικά σε όσους ζουν στο Σπρίνγκφιλντ του Οχάιο» είπε σε κάποιο σημείο της ομιλίας του ο Φιλς.

Ατζέντης της Τουρκίας στη Νέα Υόρκη ο δήμαρχος Έρικ Άνταμς: Σφοδρές κατηγορίες από τους εισαγγελείς, οι Τούρκοι του έδιναν μετρητά και δώρα για να τους εξυπηρετεί… (video)

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: