«Η Μελόνι είναι όμορφη αλλά δεν έχω δεσμό μαζί της»: Πως απαντά ο Ελον Μασκ στις φήμες για σχέση του με την Ιταλίδα πρωθυπουργό

epa11622028 A handout photo made available by Chigi Palace on 24 September 2024 shows Italian Prime Minister Giorgia Meloni (L) and Tesla co-founder and CEO Elon Musk talking during a ceremony at the Ziegfeld Ballroom in New York, USA, late 23 September 2024. EPA / FILIPPO ATTILI/US PALAZZO CHIGI PRESS OFFICE HANDOUT HANDOUT EDITORIAL USE ONLY/NO SALES




Τις φήμες που κυκλοφόρησαν ότι έχει δεσμό με την «όμορφη» Ιταλίδα πρωθυπουργό Τζόρτζια Μελόνι έσπευσε να διαψεύσει o Ελον Μασκ με αφορμή τη φωτογραφία που έγινε viral με τους δυο τους να κοιτάζονται στα μάτια τρυφερά.

Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας και η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός της Ιταλίας απεικονίστηκαν στην επίσημη εκδήλωση, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Μασκ απένειμε στην Μελόνι το βραβείο Global Citizen Award από το think tank Atlantic Council.

 

Σήμερα ο επιχειρηματίας Ελον Μάσκ, ιδιοκτήτης του «Χ» και της Tesla , αναφέρθηκε στις σχέσεις του με την Ιταλίδα πρωθυπουργό Τζόρτζια Μελόνι.

Μέσω του λογαριασμού του, ο Μασκ έκανε μια νέα αναφορά στην πρόσφατη τελετή βράβευσης της Ιταλίδας πρωθυπουργού στην Νέα Υόρκη με το Global Citizen Award, κατά την οποία, απονέμοντάς της το βραβείο πριν από δυο ημέρες, είχε τονίσει ότι «η Μελόνι, μέσα της είναι ακόμη πιο όμορφη απ’ ό,τι στην εξωτερική της εμφάνιση» και πως «κάνει απίστευτη δουλειά».

Απαντώντας τώρα σε χρήστες του διαδικτύου που είχαν αναφερθεί στο όλο θέμα, ο Μάσκ πρόσθεσε:

«Ημουν εκεί με την μητέρα μου, δεν υπάρχει καμία ρομαντική σχέση με την πρωθυπουργό Μελόνι».

Η επικεφαλής της ιταλικής κυβέρνησης, κατά την τελετή βράβευσης είχε ευχαριστήσει τον επιχειρηματία «για τα πολύ όμορφα λόγια με την οποία την περιέγραψε» και για την «πολύτιμη διάνοιά του».

Η Μελόνι, η οποία είναι στο τιμόνι της Ιταλίας από τον Οκτώβριο του 2022, χώρισε από τον επί χρόνια σύντροφό της, τον τηλεοπτικό δημοσιογράφο Αντρέα Τζιαμπρούνο, το 2023. Το ζευγάρι έχει μαζί μια οκτάχρονη κόρη.

Ο Μασκ ήταν προηγουμένως παντρεμένος με τη συγγραφέα Τζαστίν Γουίλσον, ενώ είχε παντρευτεί δύο φορές την ηθοποιό του Westworld Ταλούλα Ράιλι. Έχει επίσης βγει με την ηθοποιό Άμπερ Χερντ και την τραγουδίστρια Γκράιμς.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ρώμη, Ιταλία

O Κρις Μάρτιν ξάφνιασε ξανά: Ο τραγουδιστής των Coldplay φόρεσε περούκα και υπερμεγέθες κοστούμι και τραγούδησε incognito σε καραόκε μπαρ στο Λας Βέγκας

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: