Πρεμιέρα για τον τροπαιούχο του Conference League στη Γαλλία: Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Λυών στο στάδιο Groupama [video]

Ο παίκτης του Ολυμπιακού (Δ) και ο παίκτης του Παναιτωλικού (Α) διεκδικούν την μπάλα κατά τη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός – Παναιτωλικός για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Super League, στο γήπεδο “Γ.Καραϊσκάκης”, την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ




Οι Ερυθρόλευκοι θα έχουν το βράδυ της Πέμπτης (22.00, ANT1 και COSMOTE SPORT 2) την πρώτη τους… μάχη ως κάτοχοι του Conference League με τη Λυών στη Γαλλία. ΛΥΩΝ – ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Βράδυ Πέμπτης και ο κόσμος των Πειραιωτών θα είναι… κολλημένος στην τηλεόραση για να δει την αγαπημένη του ομάδα, τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει τη Λυών (22.00, ANT1 και COSMOTE SPORT 2) στη Γαλλία στον πρώτο του αγώνα ως τροπαιούχος του Conference.

Ο Ολυμπιακός που προπονήθηκε με βροχερό καιρό την Τετάρτη είναι πολύ πιθανό να βρει βροχερό καιρό και την ημέρα του αγώνα επί γαλλικού εδάφους. Αυτό θα είναι το πρώτο ματς στην Ευρώπη για τους Πειραιώτες στην πρεμιέρα της League Phase του Europa μετά την κατάκτηση του Conference με το 1-0 με τη Φιορεντίνα.

Τα αγωνιστικά του προβλήματα είναι γνωστά με το τεχνικό επιτελείο να έχει σκεφτεί το 3-5-2 ή το 3-4-3 αλλά επί τάπητος να βρίσκεται και το 4-3-3. Σε επίπεδο προσώπων πάντως υπάρχουν ορισμένα δεδομένα φαβορί ανεξαρτήτως διάταξης. Δηλαδή οι Τζολάκης, Ορτέγα, Κάρμο, Ντόι, Ροντινέι, Εσε, Τσικίνιο, Βέλντε και Ελ Καμπί.

Όσο για τους φιλάθλους στο γήπεδο της Λυών θα είναι περίπου 1.500 φίλοι των Πειραιωτών. Στο γήπεδο της Λυών θα βρεθούν φίλοι των Ερυθρόλευκων εκτός από την Ελλάδα και από τη Γαλλία και από γύρω χώρες.

Στο στάδιο Groupama θα βρεθούν γύρω στους 25.000 φιλάθλους και ενώ λόγω τιμωρίας θα είναι κλειστό το νότιο και βόρειο τμήμα της εξέδρας του γηπέδου.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν άντεξε στην Πόλη ο ΠΑΟΚ, ήττα με 3-1 από τη Γαλατάσαραϊ: Στο δεύτερο ημίχρονο παίχτηκαν όλα, έπαιζαν …βόλεϊ με κεφαλιές! [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: