Ηττα και αποκλεισμός από τον πρώτο γύρο για τον Στέφανο Τσιτσιπά στο τουρνουά του Τόκιο

FILE PHOTO: Stefanos Tsitsipas of Greece in action against Novak Djokovic of Serbia (unseen) during their Men’s Singles quarterfinal match of the tennis competitions in the Paris 2024 Olympic Games, at the Roland Garros in Paris, France, 01 August 2024. EPA, RONALD WITTEK




Παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με 1-0 (6-4), ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε με 2-1 από τον Αμερικανό, Αλεξ Μίκελσεν, ο οποίος επικράτησε στα επόμενα δύο σετ με 6-1, 6-2 και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του διεθνούς τουρνουά, που φιλοξενείται στο Τόκιο.

Στο πρώτο σετ, ο Ελληνας τενίστας «έσπασε» δύο φορές το σερβίς του αντιπάλου του και έφθασε σχετικά εύκολα στο 6-4, όμως η κατάσταση άλλαξε άρδην στο δεύτερο σετ, κατά την διάρκεια του οποίου, ο Τσιτσιπάς αισθάνθηκε αδιαθεσία και πήρε ιατρικό τάιμ άουτ.

Μετά την επιστροφή του στο κορτ, ο «Tsitsifast» δεν κατάφερε να γίνει ανταγωνιστικός, με αποτέλεσμα ο Μίκελσεν να φθάσει στην νίκη, χωρίς να δυσκολευθεί σε κάποιο σημείο του αγώνα.

Ο Τσιτσιπάς έχει στο πρόγραμμα του, το Masters στην Σανγκάη (2/10) και στην συνέχεια τα τουρνουά σε Αμβέρσα (14/10), Βασιλεία (21/10) και Μπερσί (28/10).

Με πληροφορίες μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τόκιο, Ιαπωνία

Δεν άντεξε στην Πόλη ο ΠΑΟΚ, ήττα με 3-1 από τη Γαλατάσαραϊ: Στο δεύτερο ημίχρονο παίχτηκαν όλα, έπαιζαν …βόλεϊ με κεφαλιές! [videos]

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: