Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο: Κατέρρευσε η Μαρινέλλα στην σκηνή του Ηρωδείου στη διάρκεια της συναυλίας της, τελικά ήταν εγκεφαλικό επεισόδιο [video]

FILE PHOTO: Η Μαρινέλλα τραγουδά στην συναυλία αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη, στη Θεσσαλονίκη. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ




Η μεγάλη Ελληνίδα τραγουδίστρια Μαρινέλλα, ένιωσε αδιαθεσία και κατέρρευσε κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο Ηρώδειο. Η σπουδαία ερμηνεύτρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Υγεία», όπου υποβάλλεται σε εξετάσεις, προκειμένου να εντοπιστεί η αιτία της ξαφνικής κατάρρευσης.

Στο πλευρό της, βρίσκονται από την πρώτη στιγμή η κόρη της και άλλα αγαπημένα της πρόσωπα. Oι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για εγκεφαλικό επεισόδιο.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα:

Με εγκεφαλική αιμορραγία, σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Υγεία» η Μαρινέλλα η οποία κατέρρευσε στη σκηνή του Ηρωδείου, λίγα λεπτά μετά την έναρξη της συναυλίας της το βράδυ της Τετάρτης. Η σπουδαία ερμηνεύτρια υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, από την οποία διαπιστώθηκε η εγκεφαλική αιμορραγία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είχε φρικτό πονοκέφαλο πριν από τη συναυλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού ανέκτησε τις αισθήσεις της στα καμαρίνια του Ηρωδείου, ενώ, στο πλευρό της βρισκόταν από το πρώτο λεπτό ο προσωπικός της γιατρός, ο οποίος και της παρείχε τις πρώτες βοήθειες.

Η ίδια επικοινωνούσε με το περιβάλλον. Παρόλα αυτά, παρέμεινε στα παρασκήνια για περίπου μία ώρα πριν την παραλάβει το ασθενοφόρο, στις 22:20.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ: Κατέρρευσε επί σκηνής η Μαρινέλλα κατά τη διάρκεια της μεγάλης συναυλίας που έδινε στο Ηρώδειο.

Η μεγάλη μας ερμηνεύτρια έχασε τις αισθήσεις της ενώ τραγουδούσε.

Η Μαρινέλλα μεταφέρεται στο Υγεία.

Η 86χρονη Μαρινέλλα την ώρα που τραγουδούσε το «Τα λόγια είναι περιττά» έπεσε στη σκηνή.

Αμέσως επικράτησε αναστάτωση με τους ανθρώπους της παραγωγής της συναυλίας να σπεύδουν κοντά της και παράλληλα ειδοποιήθηκε γιατρός για τις πρώτες βοήθειες. Η μεγάλη ερμηνεύτρια είχε κουραστεί τις προηγούμενες ημέρες στις πρόβες, καθώς είναι γνωστή η τελειομανία της.

Λίγα λεπτά μετά τη λιποθυμία της Μαρινέλλας, οι θεατές έλαβαν οδηγίες να αποχωρήσουν.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ/ertnews.gr/skai.gr

Ανακαλύφθηκε γυναικείο άγαλμα 2.000 ετών της ρωμαϊκής περιόδου, στην ελληνιστική πόλη της αρχαίας Βλαύνδου, στην δυτική Τουρκία

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: