Χθες λέγαμε δεν έχει τον …Θεό του, σήμερα δεν έχει τον …Μωάμεθ!!! Ειδικά φορτηγάκια μεταφέρουν τα διαφημιστικά μηνύματα του Ταγίπ στους δρόμους της Νέας Υόρκης!

Τα …εν κινήσει διαφημιστικά μηνύματα του Ταγίπ Ερντογάν στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Φωτογραφία Τάσος Παπαποστόλου




Ειδικά φορτηγάκια, που η ενοικίαση τους κοστίζει πολλές χιλιάδες δολάρια, μεταφέρουν το διαφημιστικό μήνυμα του νεοσουλτάνου Ταγίπ Ερντογάν στα πέρατα της …Νέας Υόρκης.

Χθες, όπου και να γυρνούσε κανείς έβλεπε αυτά τα φορτηγάκια με τη φωτογραφία του Ταγίπ Ερντογάν και το ακαταλαβίστικο μήνυμα του: “Για έναν δίκαιο κόσμο, μαζί σε κάθε βήμα”, λέει ο αυταρχικός πρόεδρος της Τουρκίας ο οποίος σήμερα θα συναντήσει τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο ισλαμιστής Τούρκος ηγέτης αυτοπαρουσιάζεται ως παγκόσμιος ηγέτης σε μία πόλη, όπως η Νέα Υόρκη, που τον αγνοεί επιδεικτικά και η οποία δεν του έχει φερθεί ποτέ καλά. Τα τελευταία χρόνια αποφεύγει τις πολλές κινήσεις και προτιμά κλειστές εκδηλώσεις από φιλικές του οργανώσεις Τούρκων, που ενισχύονται οικονομικά από το τουρκικό κράτος.




Για όσους ρωτάνε: Χθες η πανάκριβη προεδρική λιμουζίνα του Ερντογάν δεν ήταν σταθμευμένη έξω από το “Τουρκικό Κέντρο”, καθώς είχε συνεχείς συναντήσεις με ξένους ηγέτες, εντός… Εμφανίστηκε αργά το απόγευμα για να παραλάβει τον ισλαμιστή Τούρκο πρόεδρο… Την εκπληκτική φωτογραφία μας έδωσε ο πολύς καλός συνάδελφος Τάσος Παπαποστόλου,

Δεν έχει το …Θεό του!!!! Ο Ταγίπ Ερντογάν ήρθε με την προεδρική λιμουζίνα του στη Νέα Υόρκη, την έχει σταθμεύσει-“μοστράρει” έξω από το Τουρκικό Κέντρο!!!

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: