Γαμπρός για τρίτη φορά στα 79 του χρόνια ο Μπιόρν Ουλβέους των ABBA: Δανή η σύντροφός του, γνωρίστηκαν το 2021 [video]

O Μπιόρν Ουλβέους με τη σύντροφό του, Κριστίνα Σας / Φωτογραφία: Instagram




Με τα δεσμά του γάμου με τη σύντροφό του, Κριστίνα Σας (Christina Sas), ενώθηκε τo τέταρτο μέλος των ABBA Μπιόρν Ουλβέους (Björn Ulvaeus) σε μία τελετή που πραγματοποίησε η κωμικός, συγγραφέας και παρουσιάστρια Σάντι Τόκσβιγκ (Sandi Toksvig).

Ο Σουηδός τραγουδιστής, ο οποίος έχει παντρευτεί δύο φορές στο παρελθόν, γνώρισε τη Δανή σύντροφό του στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας το 2021, στο πλαίσιο της κυκλοφορίας του τελευταίου άλμπουμ των AΒΒΑ, «Voyage». Ο ίδιος, σε ανάρτησή του στο Instagram, επιβεβαίωσε την ευχάριστη είδηση και μοιράστηκε στιγμιότυπα από την τελετή.

«Ο γάμος έγινε στην Κοπεγχάγη παρουσία στενών φίλων και οικογένειας. Η Sandi Toksvig, η Anne Linnet και η Kaya Brüel έδωσαν απλόχερα το “παρών” και έκαναν τη βραδιά ξεχωριστή», έγραψε στη λεζάντα, μεταξύ άλλων.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Björn Ulvaeus (@bjornulvaeus)

Κατά την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή τους τον Ιούνιο του 2022, το διάσημο μέλος του συγκροτήματος είχε δηλώσει στους δημοσιογράφους: «Βγαίνουμε εδώ και καιρό και ένιωσα ότι ήθελα να την πάρω μαζί μου σε αυτήν την εκδήλωση. Αυτή είναι η πρώτη φορά που βγαίνουμε μαζί».

Ο Ουλβέους ήταν παντρεμένος επί 41 χρόνια με την Lena Kallersjö. Από το 1971 έως το 1979 ήταν παντρεμένος με την Agnetha Fältskog, επίσης μέλος των ABBA, σύμφωνα με τον Guardian.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Σε ηλικία 6 ετών τον απήγαγαν από ένα πάρκο στην Καλιφόρνια με δέλεαρ καραμέλες: 70 χρόνια μετά τον ξαναβρήκε η χαμένη του οικογένεια χάρη σε ένα διαδικτυακό παιχνίδι

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: