Έλενα Ακρίτα: «Ή με τον ΣΥΡΙΖΑ ή σπίτι μου, αποστάτρια εγώ δεν γίνομαι» * Διαμηνύει ότι στηρίζει Κασσελάκη κι αυτό ενοχλεί, αλλά…

Η Έλενα Ακρίτα απευθύνεται στους συνέδρους του κόμματος, κατά τη διάρκεια των εργασιών του 4ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ




Δεν υπάρχει περίπτωση να παραιτηθώ από την κοινοβουλευτική ομάδα και να κρατήσω την έδρα, ως ανεξάρτητη», αναφέρει σε ανάρτησή της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελενα Ακρίτα, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «ή με τον ΣΥΡΙΖΑ ή σπίτι μου. Αποστάτρια εγώ δεν γίνομαι».

Απαντώντας σε ερώτηση του πρώην διευθυντή της Αυγής, Αγγελου Τσέκερη, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, της οποίας η παραίτηση δεν έγινε δεκτή από τον πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παππά, αναφέρει πως «δεν στέλνεις επιστολή παραίτησης στον Πρόεδρο της Βουλής αν δεν έχει προηγηθεί αντίστοιχη στον Πρόεδρο της Κ.Ο. του κόμματος». «Αυτό έκανε ο Οθωνας Ηλιοπουλος, αυτό έπραξα με δική μου πρωτοβουλία».

 «Να είστε σίγουρος ότι, ναι μεν στηρίζω τον Στέφανο Κασσελάκη (κι αυτό ενοχλεί) αλλά δεν θα γινω τηλεοπτικός μαϊντανός -μέλι στο ψωμάκι της δεξιάς φαρέτρας- εξαπολύοντας ύβρεις και χυδαίους χαρακτηρισμούς στον εσωκομματικό μου αντίπαλο», προσθέτει.

Υπενθυμίζεται πως σε ανάρτησή του το Σάββατο, ο Αγγελος Τσέκερης έθεσε το ερώτημα «από πού ακριβώς δήλωσε παραίτηση η κυρία Ακριτα».

 

Η ανάρτηση της Ελενας Ακρίτα

«Κύριε Αγγελε Τσέκερη, ακούστε λίγο. Τι από τη φράση μου “θέτω την έδρα μου στη διάθεση του κόμματος” δεν καταλάβατε; Δεν στέλνεις επιστολή παραίτησης στον ΠτΒ αν δεν έχει προηγηθεί αντίστοιχη στον Πρόεδρο της Κ.Ο. του κόμματος. Αυτό έκανε ο Οθωνας Ηλιοπουλος, αυτό έπραξα με δική μου πρωτοβουλία. Ο Νίκος Παππάς στη συνομιλία που είχαμε, απερριψε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο αποχώρησης μου.

Δεν υπάρχει περίπτωση να παραιτηθώ από την Κ.Ο. και να κρατήσω την έδρα, ως ανεξάρτητη. Ποτέ. Με τίποτα. Αλλά με τίποτα. Ή με τον ΣΥΡΙΖΑ ή σπίτι μου. Αποστάτρια εγώ δεν γίνομαι.

Κλείνοντας, να είστε σίγουρος ότι, ναι μεν στηρίζω τον Στέφανο Κασσελάκη (κι αυτό ενοχλεί) αλλά δεν θα γινω τηλεοπτικός μαϊντανός – μέλι στο ψωμάκι της δεξιάς φαρέτρας – εξαπολύοντας ύβρεις και χυδαίους χαρακτηρισμούς στον εσωκομματικό μου αντίπαλο. Εγκαρδιους χαιρετισμούς».

 

 

Με Μεσανατολικό, Δυτικά Βαλκάνια και Ουκρανία ξεκινάει τις επαφές του ο υπουργός Εξωτερικών στην Νέα Υόρκη * Συνάντηση και με τον ομόλογο του από τη Βόρεια Μακεδονία

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: