Παραιτήθηκε η Ελληνίδα διευθύνουσα σύμβουλος της Ρόμα, Λίνα Σουλούκου – Τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν υπό αστυνομική προστασία

FILE PHOTO: Η Λίνα Σουλούκου από παλαιότερη ομιλία της σε συνέδριο για τις γυναίκες στον αθλητισμό . screenshot via youtube (https://www.youtube.com/watch?v=NmC68rYv9c0)




Εξελίξεις στη ομάδα της Ρόμα, καθώς παραιτήθηκε η Ελληνίδα διευθύνουσα σύμβουλος Λίνα Σουλούκου, μετά από ενάμιση χρόνο παρουσίας της στην ιταλική πρωτεύουσα.

Η παραίτηση έρχεται λίγες ημέρες μετά την απομάκρυνση του Ντανιέλε Ντε Ρόσι από τον πάγκο του ιταλικού συλλόγου και την έλευσή σε αυτόν του Ιβάν Γιούριτς.

Η ανακοίνωση της ιταλικής ομάδας:

«Η Ρόμα ανακοινώνει ότι η διευθύνουσα σύμβουλος Λίνα Σουλούκου παραιτήθηκε. Ευχαριστούμε τη Λίνα για την αφοσίωσή της σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τον σύλλογο και της ευχόμαστε τα καλύτερα για τις μελλοντικές της επαγγελματικές προκλήσεις. Η ιδιοκτησία παραμένει πλήρως εστιασμένη στην ανάπτυξη και την ανάπτυξη και επιτυχία της Ρόμα, με συνεχή προσοχή στις αξίες που κάνουν την ομάδα μας τόσο ξεχωριστή».

Χθες είχε κυκλοφορήσει η πληροφορία ότι στην Λίνα Σουλούκου και την οικογένειά της παρασχέθηκε αστυνομική φύλαξη, μετά από εντάσεις, από μέρους των φιλάθλων, οι οποίες σχετίζονται με την απόφασή της να απομακρύνει τον προπονητή και πρώην παίκτη της Ρόμα, Ντανιέλε Ντε Ρόσι.

Οι αστυνομικές αρχές της Ρώμης αποφάσισαν να θέσουν την κ. Σουλούκου και την οικογένεια της (τα δύο της παιδιά 8 και 3 ετών όταν πηγαίνουν σχολείο) υπό διακριτική προστασία.

Η κάκιστη συγκομιδή (τρεις ισοπαλίες μία ήττα) έφερε την απόλυση του Ντανιέλε Ντε Ρόσι, όμως ο πρώην άσος των τζιαλορόσι ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις των οπαδών και η απομάκρυνση του προκάλεσε την οργή τους.

Οργή που μεταφράστηκε με λεκτικές επιθέσεις στους ποδοσφαιριστές έξω από το προπονητικό κέντρο, αλλά και μια καταιγίδα υβριστικών σχολίων στα κοινωνικά δίκτυα για την κ.Σουλούκου καθώς τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι οι κακές σχέσεις της με τον Ντε Ρόσι τον οδήγησαν στην απόλυση.

Με πληροφορίες μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σύγκρουση δισεκατομμυρίων στο Μάντσεστερ: Η Σίτι υποδέχεται την Άρσεναλ σε ένα ματς που ίσως να έχει τις ακριβότερες ενδεκάδες όλων των εποχών [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: