Επεισόδια με δυο συλλήψεις σε καταυλισμό ρομά στον Ασπρόπυργο: Επίθεση με πέτρες και ξύλα κατά αστυνομικών * Τέσσερις τραυματίες

FILE PHOTO: Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ πραγματοποιούν εφόδους, ελέγχους και προσαγωγές σε καταυλισμό Ρομά στην περιοχή Νεόκτιστα Ασπροπύργου, στη Δυτική Αττική. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ




Επίθεση με ξύλα και πέτρες και άλλα αντικείμενα δέχθηκαν αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ σε καταυλισμό Ρομά στη Νέα Ζωή Ασπροπύργου, τα ξημερώματα της Κυριακής.

   Το περιστατικό σημειώθηκε περί τις 02:45 τα ξημερώματα, όταν η περιπολία της ΟΠΚΕ μετέβη σε οικία στη Νέα Ζωή Ασπροπύργου και συγκεκριμένα σε περιστατικό διατάραξης κοινής ησυχίας.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, κατά την άφιξη τους στο σπίτι, οι αστυνομικοί δέχτηκαν επίθεση από ομάδα Ρομά με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τεσσάρων εξ αυτών, ενώ προκλήθηκαν και φθορές σε ένα περιπολικό.

  • Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης και χημικών προκειμένου να απομακρυνθούν από το σημείο.

Στη συνέχεια, η ομάδα αστυνομικών που δέχτηκε την επίθεση, ενισχύθηκε με τρεις ομάδες ΟΠΚΕ και προσέγγισαν εκ νέου την οικία προχωρώντας στη σύλληψη ένας 31χρονου και μιας 38χρονης που ενεπλάκησαν στο περιστατικό. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Τ.Α. Ασπροπύργου.

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Amber alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού» για εξαφάνιση 17χρονης από την περιοχή της Καλλιθέας – Δεν επέστρεψε στον χώρο φιλοξενίας στη Νέα Σμύρνη

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: