Super League, 5η Αγωνιστική: Επικίνδυνη έξοδος για τον Ολυμπιακό στη Θεσσαλονίκη, «πονηρά» ματς για τους Δικέφαλους

Ο παίκτης του Ολυμπιακού (Δ) και ο παίκτης του Παναιτωλικού (Α) διεκδικούν την μπάλα κατά τη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός – Παναιτωλικός για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Super League, στο γήπεδο “Γ.Καραϊσκάκης”, την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ




Επικίνδυνη έξοδο για τον Ολυμπιακό στη Θεσσαλονίκη, περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Στα… μαλακά θεωρητικά ο Παναθηναϊκός, πιο δύσκολες αποστολές για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Από ανεπιτυχή αποτελέσματα έρχονται Άρης και Ολυμπιακός που κοντράρονται στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι «κίτρινοι» γνώρισαν την ήττα – πρώτη φετινή – με 3-2 από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την πρώτη απώλεια βαθμών στο 0-0 με τον Παναιτωλικό στον Πειραιά. Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα έχει στο μυαλό της και το παιχνίδι στο «Γκρουπάμα Στάντιουμ» (26/9, 22:00) με τη Λυών, στην πρεμιέρα του League Stage του Europa League.

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον ΠΑΟΚ που θα πάει στην Πόλη για το ματς με τη Γαλατάσαραϊ (25/9, 22:00). Νωρίτερα, πάντως, καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Βόλου στο Πανθεσσαλικό.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου «κόλλησε» στο 0-0 στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ενώ οι Θεσσαλοί εντός έδρας έχουν 2/2 ήττες μέχρι στιγμής.

Ο τρίτος εκπρόσωπος της χώρας στην Ευρώπη, ο Παναθηναϊκός, υποδέχεται τον Πανσερραϊκό. Οι «πράσινοι» δεν έχουν περιθώρια για νέες απώλειες, τη στιγμή που τα «λιοντάρια» έλυσαν ήδη τη συνεργασία τους με τον Μιχάλη Γρηγορίου και ανακοίνωσαν την έναρξη με τον Χουάν Φεράντο, έπειτα από το κάκιστο ξεκίνημα στη σεζόν.

Η εκ των πρωτοπόρων ΑΕΚ θα κάνει το κοντινό ταξίδι για τη Λεωφόρο για το ματς με την Athens Kallithea FC. Οι νεοφώτιστοι έχουν αφήσει άριστες εντυπώσεις μέχρι στιγμής κι ας μην έχουν πανηγυρίσει νίκη, με τον «Δικέφαλο» να φιλοδοξεί να πάρει το «τρίποντο» ώστε να πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στα ντέρμπι που ακολουθούν.

Με τον Κλοντ Μακελελέ για πρώτη φορά στον πάγκο του ο Αστέρας Τρίπολης ταξιδεύει στο Αγρίνιο για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό που προέρχεται από ιστορική ισοπαλία στο Φάληρο.

Ο ΟΦΗ πηγαίνει στη Λιβαδειά με την ελπίδα να φτάσει σε τρίτη σερί νίκη, αλλά οι Βοιωτοί αφού κατάφεραν να σπάσουν το ρόδι στα γκολ (με το 2-2 στις Σέρρες) θέλουν να κάνουν και την πρώτη τους νίκη.

Στο Περιστέρι, τέλος, ο Ατρόμητος φιλοξενεί τη Λαμία, με τις δυο ομάδες να έχουν τους ίδιους βαθμούς αλλά αυτή του Πάμπλο Γκαρσία σε καλύτερο momentum έπειτα από το διπλό στην Τρίπολη (1-2).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League:

  • Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024

17:00 Πανθεσσαλικό Στάδιο, Βόλος ΝΠΣ – ΠΑΟΚ

20:00 «Κλεάνθης Βικελίδης», Άρης – Ολυμπιακός

20:30 Γήπεδο Παναιτωλικού, Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης

  • Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024

16:30 Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, Λεβαδειακός – ΟΦΗ

18:00 Ολυμπιακό Στάδιο, Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός

20:30 Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, Ατρόμητος – Λαμία

21:00 «Απόστολος Νικολαΐδης», Athens Kallithea FC – ΑΕΚ

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: