Εδιωξαν δεκάχρονη μαθήτρια από το σχολείο της γιατί δεν χωρούσε στην τάξη και θα έπρεπε να δημιουργηθούν δύο τμήματα: Kάλεσαν την αστυνομία να την απομακρύνει [βίντεο]

File Photo: Μαθητές του δημοτικού, προσέρχονται στις τάξεις τους. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ




Ένα απίστευτο συμβάν συνέβη στη Χαλκιδική, σύμφωνα με την καταγγελία του πατέρα μιας μαθήτριας δημοτικού.

Όπως κατήγγειλε ο πατέρας της δεκάχρονης μαθήτριας που πήγαινε σε δημοτικό σχολείο στα Σήμαντρα Χαλκιδικής, το παιδί δεν έγινε δεκτό επειδή στην τάξη θα ήταν 26 μαθητές, ξεπερνώντας δηλαδή το “ταβάνι” των μαθητών που μπορούν να είναι σε μια αίθουσα, δηλαδή θα έπρεπε να γίνουν δύο τμήματα. Έτσι, η μαθήτρια θα έπρεπε να πάει σχολείο σε άλλο χωριό.

Στις 13 Σεπτεμβρίου, ο πατέρας πήγε το παιδί στο ίδιο σχολείο και ενημερώθηκε ότι η διεύθυνση κάλεσε την αστυνομία για να απομακρύνει το παιδί.

Τότε ο πατέρας πήγε στο σχολείο και πήρε τη μαθήτρια μαζί του στην δουλειά. Η αστυνομία επιβεβαιώνει ότι κλήθηκαν στη σχολική μονάδα, αλλά δε χρειάστηκε να κάνουν κάτι.

Ωστόσο ο πατέρας ισχυρίζεται ότι το παιδί τρόμαξε και έκλαιγε και για αυτό προέβη σε καταγγελία, ενώ ζητά να συνεχίσει να φοιτά η μαθήτρια στο σχολείο και να μη χρειαστεί να αλλάξει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς πήγαν το παιδί στο ίδιο σχολείο, ενώ είχαν είχαν ενημερωθεί ότι πρέπει να πάει αλλού. Οι γονείς έμειναν έξω από το σχολείο και περίμεναν να δουν τι θα γίνει.

Το παιδί δε μπήκε στην αίθουσα, βρισκόταν σε έναν χώρο με άλλους εκπαιδευτικούς και όταν οι γονείς είδαν το περιπολικό πήραν τη μαθήτρια και αποχώρησαν.




ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Αναβλήθηκε για τον Ιανουάριο η δίκη τριών αστυνομικών για το βασανισμό και το θάνατο του Βασίλη Μάγγου, εν αναμονή της μετατροπής του κατηγορητηρίου σε κακούργημα

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: