Πορεία στη μνήμη του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι – Άνοιξαν οι σταθμοί του ΜΕΤΡΟ «Μανιάτικα» και «Κορυδαλλός»

Η μητέρα του Παύλου Φύσσα Μάγδα και κόσμος συμμετέχουν στην αντιφασιστική πορεία για τα 11 χρόνια από τη φασιστική δολοφονία του στο Κερατσίνι, την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024. Ο Παύλος Φύσσας (Πέραμα, 10 Απριλίου 1979 – Κερατσίνι, 18 Σεπτεμβρίου 2013) γνωστός και ως Killah P ή Dogo Argentino, ήταν Έλληνας αντιφασίστας και καλλιτέχνης της ραπ. Δολοφονήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου του 2013, στο Κερατσίνι, από τον Γιώργο Ρουπακιά, μέλος της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης, Χρυσή Αυγή. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ




Εκατοντάδες διαδηλωτές συμμετέχουν αυτή την ώρα στην πορεία μνήμης του Παύλου Φύσσα που δολοφονήθηκε πριν από 11 χρόνια από το μέλος της Χρυσής Αυγής Γιώργο Ρουπακιά.

Η πορεία ξεκίνησε από το μνημείο του δολοφονημένου 34χρονου καλλιτέχνη στο Κερατσίνι και θα καταλήξει στη Μάντρα του Μπλόκου της Κοκκινιάς.

Συγγενείς, φίλοι, καλλιτέχνες, απλοί πολίτες που δεν γνώριζαν τον νεαρό τραγουδιστή συγκεντρώθηκαν στο μνημείο του Παύλου Φύσσα.

Κόσμος αφήνει λουλούδια στο μνημείο του Παύλου Φύσσα, κατά τη διάρκεια αντιφασιστικής συγκέντρωσης για τα 11 χρόνια από τη φασιστική δολοφονία του, στο Κερατσίνι, την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024. Ο Παύλος Φύσσας (Πέραμα, 10 Απριλίου 1979 – Κερατσίνι, 18 Σεπτεμβρίου 2013) γνωστός και ως Killah P ή Dogo Argentino, ήταν Έλληνας αντιφασίστας και καλλιτέχνης της ραπ. Δολοφονήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου του 2013, στο Κερατσίνι, από τον Γιώργο Ρουπακιά, μέλος της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης, Χρυσή Αυγή. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ

Σε απόσταση ήταν διακριτική παρουσία αστυνομικών, προκειμένου να αποτραπούν επεισόδια από άτομα που επεδίωκαν να παρεισφρήσουν για να δημιουργήσουν επεισόδια.

Ο βροχερός καιρός δεν πτόησε τους διαδηλωτές οι οποίοι έως και αυτή την ώρα συνεχίζουν να προσέρχονται και να συμμετάσχουν στην καθιερωμένη πορεία στα στενά του Κερατσινίου και της Νίκαιας.

Εν τω μεταξύ, με εντολή της ΕΛΑΣ άνοιξαν οι σταθμοί του Μετρό “Κορυδαλλός” και “Μανιάτικα”.

Με πληροφορίες μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τραγωδία στο Φαράγγι της Σαμαριάς: Αλλοδαπή πεζοπόρος νεκρή από κατολίσθηση μετά από νεροποντή * Απεγκλωβίστηκαν 32 περιπατητές

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: