Στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Στο πλαίσιο των μηνιαίων ενημερώσεων

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου υποδέχεται τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ




Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στις 12:00, θα έχει συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο. Η συνάντηση γίνεται στο πλαίσιο των τακτικών μηνιαίων ενημερώσεων.

Χθες ο πρωθυπουργός πραγματοποίησε επίσκεψη στο Υπουργείο Παιδείας, με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του Ψηφιακού Φροντιστηρίου για τους μαθητές της Γ´ λυκείου.

«Το ζωντανό, Ψηφιακό Φροντιστήριο είναι μία σημαντική καινοτομία. Αξιοποιούμε την τεχνολογία για να μπορούν να έχουν οι μαθητές πρόσβαση σε ένα ποιοτικό συμπληρωματικό μάθημα», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης. «Είμαι σίγουρος ότι ο θεσμός αυτός θα ριζώσει», προσέθεσε.

Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκαν νωρίτερα στην είσοδο του κτιρίου η ηγεσία του υπουργείου, Κυριάκος Πιερρακάκης, υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, και οι υφυπουργοί Ζέττα Μακρή και Ιωαννα Λυτρίβη.

«Είναι μεγάλη χαρά που βρίσκεστε εδώ σήμερα για την έναρξη λειτουργίας του Ψηφιακού Φροντιστηρίου», δήλωσε από την πλευρά του ο Κυριάκος Πιερρακάκης, απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό.

Ο υπουργός έκανε λόγο για «μία σημαντική αρχή» που γίνεται σήμερα ενώ σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας περισσότεροι από 4.000 μαθητές ήδη συνδέθηκαν για να παρακολουθήσουν τα δωρεάν, ζωντανά απογευματινά μαθήματα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: