Μήνυμα του για τα επεισόδια πριν από αγώνα ποδοσφαίρου: «Η ηγεσία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου να αναλάβει τις ευθύνες της» ζητά ο Χριστοδουλίδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης. PIO, Andreas Loukaides/PIO




Μήνυμα προς την ηγεσία και τον Πρόεδροτης Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ) να αναλάβουν τις ευθύνες τους έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Κληθείς να σχολιάσει τους χειρισμούς της Αστυνομίας, όσα διαδραματίστηκαν χθες βράδυ στη Λεμεσό και είχαν ως αποτέλεσμα την οριστική διακοπή του ντέρμπι μεταξύ Απόλλωνα και ΑΕΛ, είπε ότι πρέπει «να αναλάβει ο κάθε ένας τις ευθύνες του».

Μιλώντας, στο περιθώριο της τελετής εγκαινίων της έκθεσης Γελοιογραφίας και Σκίτσου με θέμα «Πενήντα Χρόνια Κατοχή, 1974-2024», στη Λευκωσία, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε ότι «η ηγεσία και ο Πρόεδρος της ΚΟΠ πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να μην κρύβονται πίσω από το αυτοδιοίκητο της ΚΟΠ».

Όπως ανέφερε ο Νίκος Χριστοδουλίδης «έχουν ευθύνες και τους προειδοποίησα για όλα αυτά, αλλά συνεχίζουν να κρύβονται. Η ηγεσία της ΚΟΠ και – επαναλαμβάνω – ο Πρόεδρός της να αναλάβουν τις ευθύνες τους», κατέληξε.

Με πληροφορίες μέσω ΚΥΠΕ

Για την στάση αρχών της Αιγύπτου στο Κυπριακό διαβεβαίωσε ο απερχόμενος Πρέσβης την Πρόεδρο της Βουλής

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: