Τα δάκρυα της JLo: Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Αφλεκ για πρώτη φορά μαζί μετά την αίτηση διαζυγίου: Μαζί με τα παιδιά τους αλλά μέσα στην ένταση [video]

FILE PHOTO US actress and singer Jennifer Lopez and actor Ben Affleck (R) attend the premiere of ‘Air’ at the Regency Village Theatre in Los Angeles, California, USA, 27 March 2023. EPA/ETIENNE LAURENT




Για πρώτη φορά μετά την κατάθεση του διαζυγίου τους, εθεάθησαν μαζί η ντίβα της μουσικής Τζένιφερ Λόπεζ και ο κινηματογραφικός σταρ Μπεν Αφλεκ.

Ωστόσο η συνάντηση, όπως φαίνεται, απείχε πολύ από το να χαρακτηριστεί φιλική.

Όπως γράφει η daily mail που δημοσιεύει και το φωτογραφικό ντοκουμέντο της «επανασύνδεσης», οι δυο πρώην σύντροφοι είχαν μια έντονη συζήτηση στο ξενοδοχείο Beverly Hills το Σάββατο , με την Λόπεζ να σκουπίζει τα δάκριά της σε κάποια στιγμή του διαλόγου τους.

Το περίφημο τετ α τετ έγινε μπροστά στα παιδιά του Μπεν, που απέκτησε με την πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Γκάρνερ –τον 15χρονο Φιν και τον 12χρονο Σάμιουελ και τα 16χρονα δίδυμα της Τζένιφερ, την Emme και τον Max, με τον πρώην σύζυγό της Μαρκ Άντονι.

Η συνάντηση έγινε μόλις λίγα 24ωρα αφότου ο Άφλεκ καταγράφηκε να δίνει ένα φιλί (στο μάγουλο) στην σύζυγο του κολλητού του φίλου, του Ματ Ντέιμον Luciana, λίγες μέρες αφότου ο Ντέιμον, με τη σειρά του, εμφανίστηκε στο πλευρό της Τζένιφερ Λόπεζ να της κρατά το χέρι.

Η ηθοποιός απέπνεε λάμψη κινηματογραφικής σταρ με ένα κομψό μαύρο κροπ πουλόβερ και παντελόνι καμπάνα, καθώς περπατούσε μαζί με τον Μαζί στο διάσημο ξενοδοχείο.

Το εντυπωσιακό όλων, είναι ότι η Τζένιφερ Λόπεζ φορούσε το δαχτυλίδι αρραβώνων της μαζί με μια χρυσή βέρα.

Η επανασύνδεση έρχεται επίσης αφού η Τζένιφερ Λόπεζ έκανε μια στάση στο αγαπημένο εστιατόριο fast food του Άφλεκ στο Λος Άντζελες την περασμένη Δευτέρα.

Με πληροφορίες από DailyMail

Τι κοινό είχε ο Μπόγκαρτ με τον Μπόουι; Η Διεθνής Σκακιστική Ομοσπονδία γιορτάζει τα 100 χρόνια της με ένα βιβλίο με φωτογραφίες διασήμων που έπαιζαν μανιωδώς σκάκι

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: