Η αντίδραση και το χαμόγελο της Σίας Κοσιώνη: Πρεμιέρα του Μιχάλη Ιγνατίου στον Σκάι με απολαυστικό “σαρδάμ”, η “Πρωτομαγιά” που έγινε …Πρωτοχρονιά! (video)

Ο αναλυτής του Σκάι στην Ουάσιγκτον και αρθρογράφος και ανταποκριτής της Hellas Journal στο Λευκό Οίκο, Μιχάλης Ιγνατίου με την παρουσιάστρια ειδήσεων, Σία Κοσιώνη. Φωτογραφία από το κανάλι Σκάι




Επίσημη πρώτη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ είχε ο Μιχάλης Ιγνατίου, το βράδυ της Δευτέρας, όταν και η Σία Κοσιώνη από τον αέρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων τον καλωσόρισε στον σταθμό, όπως γράφει η ιστοσελίδα Zappit.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης του σύνδεσης, ωστόσο, ο έμπειρος δημοσιογράφος έμελλε να κάνει ένα απολαυστικό ομολογουμένως σαρδάμ!

Ειδικότερα, μεταφέροντας το ρεπορτάζ για τις πολιτικές εξελίξεις στην Αμερική εν όψει των προεδρικών εκλογών, ο Μιχάλης Ιγνατίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πρέπει να δούμε τις συγκεκριμένες πολιτείες, να δούμε τις ψήφους, τους εκλέκτορες, για τον Πρόεδρο. Τώρα, η Καμάλα Χάρις και ο Ντόναλντ Τραμπ θα συνεχίσουν σήμερα (χθες) τις εκστρατείες τους μετά από μικρή παύση».

Έχοντας μπερδέψει προφανώς την πρώτη του έτους για λίγους… μήνες, ο δημοσιογράφος από την Ουάσιγκτον προχώρησε στη διόρθωση επισημαίνοντας πως «εδώ έχουν την Πρωτοχρονιά τους σήμερα. Συγνώμη, την Πρωτομαγιά τους έχουν σήμερα. Η μέρα είναι αφιερωμένη στους εργαζομένους σήμερα, αλλά οι επόμενες 64 ημέρες περιγράφονται από τους αναλυτές ως κόλαση».

Χαρακτηριστική ήταν, δε, η αντίδραση από τη Σία Κοσιώνη η οποία και χαμογέλασε κατά τη στιγμή του συγκεκριμένου σαρδάμ στην επίσημη πρώτη του Μιχάλη Ιγνατίου στη νέα τηλεοπτική του στέγη το βράδυ της Δευτέρας.

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: