Αιματηρό επεισόδιο στην Πρέβεζα: Νεαρός μαχαίρωσε στο κεφάλι και τον αυχένα έναν άνδρα στη γιορτή της σαρδέλας

FILE PHOTO: Περιπολικό της ΕΛΑΣ. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ




Ένα πρωτοφανές περιστατικό για τα δεδομένα της πόλης μας σημειώθηκε ανήμερα της γιορτής της σαρδέλας, την ώρα που εκατοντάδες κόσμου γλεντούσε στο χώρο του πάρκιγκ της Πρέβεζας.

Χωρίς να αντιληφθεί κανείς οτιδήποτε, έγινε επίθεση με μαχαίρι σε μεσήλικα άντρα που διασκέδαζε με την οικογένειά του στην γιορτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας νέος άντρας τον πλησίασε και τον χτύπησε τουλάχιστον δύο φορές με μαχαίρι όπως αποδείχθηκε στην συνέχεια, τραυματίζοντάς τον στον κεφάλι και τον αυχένα.

Ακολούθησε μεγάλη αναστάτωση, αφού το θύμα αιμόφυρτο, διέσχισε το πάρκιγκ, έως ότου δεχθεί τις πρώτες βοήθειες, από την ναυαγοσώστρια Έλενα Σολδάτου και από τους ανθρώπους του δήμου που κάλεσαν στην συνέχεια το λιμενικό και το ΕΚΑΒ.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέβη στο πάρκιγκ και παρέλαβε τον τραυματισμένο άντρα τον οποίο μετέφερε στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας.

Το λιμεναρχείο πήρε καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι ανέφεραν ότι δεν προηγήθηκε καμία φανερή διένεξη, που θα δικαιολογούσε την συγκεκριμένη επίθεση.

Την υπόθεση ερευνά το λιμεναρχείο Πρέβεζας.

ΠΗΓΗ: prevezapost.gr

Ξεκινά σήμερα η χρονιά για βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς: Στις 11 Σεπτεμβρίου το πρώτο κουδούνι στα σχολεία

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: