Κλειστές σήμερα οι υπηρεσίες του δήμου Τελ Αβίβ σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τους ομήρους και τις οικογένειές τους – Σε γενική απεργία καλεί το μεγαλύτερο συνδικάτο

FILE PHOTO: Διαδήλωση στο Τελ Αβίβ υπέρ της άμεσης απελευθέρωσης των ομήρων από την Χαμάς.EPA/ABIR SULTAN




Οι υπηρεσίες του δήμου του Τελ Αβίβ θα συμμετάσχουν σήμερα στην απεργία σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τους Ισραηλινούς ομήρους και τις οικογένειές τους, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook ο δήμος.

Η απεργία θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με πολλούς άλλους δήμους στο Ισραήλ μετά τον εντοπισμό των πτωμάτων έξι Ισραηλινών ομήρων.

Παράλληλα, ο επικεφαλής του μεγαλύτερου συνδικάτου του Ισραήλ, του Histadrut, έκανε έκκληση για γενική απεργία σήμερα από τις 6 πμ τοπική ώρα ώστε να ασκηθεί πίεση στην κυβέρνηση να καταλήξει σε συμφωνία για την επιστροφή των Ισραηλινών ομήρων που εξακολουθούν να κρατούνται στη Γάζα από την Χαμάς.

Ο Αρνον Μπαρ-Νταβίντ, το συνδικάτο του οποίου εκπροσωπεί εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους, έκανε έκκληση σε όλους τους δημόσιους υπαλλήλους να συμμετάσχουν στην απεργία και είπε ότι το αεροδρόμιο Ben Gurion, το βασικό αεροδρόμιο του Ισραήλ, θα πρέπει να κλείσει από τις 8 πμ.

Με πληροφορίες από Reuters-AFP μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ιερουσαλήμ, Ισραήλ

Ανοικτή κυβερνητική κρίση στο Ισραήλ για την απελευθέρωση των ομήρων: Ο υπουργός Αμυνας Γιόαβ Γκάλαντ επιτίθεται στον Νετανιάχου και ζητεί άμεσα συμφωνία

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: