Elite: Πέθανε στα 41 του χρόνια ο Ισπανός ηθοποιός Χούλιο Ορτέγκα: Έγινε διεθνώς γνωστός από την δημοφιλή σειρά του Netflix

FILE PHOTO: Ο Ισπανός ηθοποιός Χούλιο Ορτέγκα. Screenshot via YouTube@ExcelsiorMex




Ο Ισπανός ηθοποιός Τζούλιαν Ορτέγκα, γνωστός για την εμφάνιση στη δημοφιλή ισπανόφωνη δραματική σειρά του Netflix «Elite», πέθανε, ανακοίνωσε η ένωση ηθοποιώντης χώρας.

Ήταν 41ετών.

«Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του», έγραψε το σωματείο..

Ο Ορτέγκα, γιος της Ισπανίδας ηθοποιού Gloria Muñoz, γεννήθηκε στη Μαδρίτη το 1983. Φοίτησε σε δραματική σχολή στην ισπανική πρωτεύουσα.

Στη συνέχεια ξεκίνησε η καριέρα του που διήρκεσε πάνω από δύο δεκαετίες στην οθόνη, καθώς εμφανίστηκε σε ισπανόφωνες ταινίες, όπως το δράμα του 2000 “El Otro Barrio” (“The Other Side”) και το 2008 με στην ταινία τρόμου “La raíz del mal”. .»

Εμφανίστηκε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές στην Ισπανία, προτού αποκτήσει διεθνή προβολή μετά την εμφάνιση σε έξι επεισόδια του “Elite” του Netflix.

Ο Ορτέγκα έπαιξε τον διευθυντή εστιατορίου στο κολεγιακό δράμα  που ξετυλίγεται μετά από έναν μυστηριώδη φόνο, στο περιβάλλον ενός ιδιωτικού σχολείου με πλούσιους μαθητές.

Οι πιο πρόσφατες εμφανίσεις του ήταν σε δραματικές σειρές όπως το “The Countryside” (αρχικά, “El Pueblo”) και το “4 estrellas”.

«Ήσουν ένας σπουδαίος άνθρωπος, ταπεινός, πάντα χαμογελαστός, γενναιόδωρος, στοχαστικός… ένας τόσο καλός συνάδελφος… Σe ευχαριστώ, για όλα», έγραψε η ηθοποιός που έπαιξαν μαζί στο «Countryside», Ρουθ Ντίαζ, σε μια ανάρτηση στο Instagram .

«Τι ωραία που μοιράστηκα αυτούς τους μήνες στο El pueblo και που μπόρεσα να σε γνωρίσω λίγο. Έφυγες πολύ νωρίς», πρόσθεσε.

Ο Ορτέγκα έπαιξε επίσης σε θεατρικά έργα, συμπεριλαμβανομένου του έργου «Ira» του 2021, το οποίο έγραψε και μετά πρωταγωνίστησε μαζί με τη μητέρα του, σύμφωνα με το Ισπανικό Θέατρο της Μαδρίτης .

Η αιτία του θανάτου του δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα.

Με πληροφορίες από CNN

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: