Επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Παύλου Μαρινάκη για τις φωτιές: Κάνει λόγο για «τοξικό εκπρόσωπο» και υπόκοσμο – Σκληρή γλώσσα από τη Νέα Δημοκρατία

FILE PHOTO: The leader of main opposition SYRIZA-Progressive Alliance, Stefanos Kasselakis. ANA – MPA/ORESTIS PANAGIOTOU




Με μία σκωπτική ανακοίνωση σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τις «εξηγήσεις» της κυβέρνησης

για τις πυρκαγιές στην Αττική.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Τόσα μέσα, τόσα χρήματα, τέτοιος σχεδιασμός και 4.000 πυρκαγιές, από τις οποίες μία βρήκε να ξεφύγει και -κοίτα να δεις- ήταν αυτή που έκαψε τη μισή Αττική, φτάνοντας μέχρι το Χαλάνδρι.

»Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας σήμερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, έδωσε την εξήγηση: 8 στα 10 οικόπεδα ήταν ακαθάριστα. Κι έτσι, για άλλη μια χρονιά από τις πέντε που κυβερνά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, οι πολίτες είναι που φταίνε και όχι η κυβέρνησή του.

»Ας μας πουν, όμως, και πόσες διμοιρίες ΜΑΤ και αστυνομικοί συνόδεψαν χθες τον Κυριάκος Μητσοτάκη στα καμένα και να απαντήσουν, αν μπορούν, για τον εκφοβισμό πολίτη από άνδρα των ΜΑΤ».

Επίσης τρέφει τα πυρά του κατά του κυβερνητικού εκπροσώπου λέγοντας: «Μάταια, επίσης, ο τοξικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης των “μηδενικών ευθυνών”, προσπάθησε να υπερασπιστεί την τιμή του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας. Όταν ακούγεται η λέξη “υπόκοσμος”, συνηθίζεται ο κόσμος να στρέφει προς τη μεριά της κυβέρνησης, να δει τι έγινε πάλι”.

Γενικεύοντας υποστηρίζει: «Ο κ. Μαρινάκης δεν είναι η φωνή της κοινής λογικής. Είναι η φωνή της κυβέρνησής του, που για να συγκαλύψει πλευρές της πολιτικής της προσπαθεί να “βαθύνει” προπαγανδιστικά τη ρηχή υδατοδεξαμενή στο σπίτι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, μήπως και καταφέρει να αποστρέψει από πάνω της το βλέμμα της κοινωνίας».

Εν είδη υστερόγραφου ρωτά: «Ποιο τοξικό μέλος της κυβέρνησης πλήρωσε για τη διαμονή του στο Λαγονήσι μόνο μετά από σχετικό δημοσίευμα;».

Ρωμανός: «ΣΥΡΙΖΑ και Κασσελάκης εκπροσωπούν τον υπόκοσμο και τη χειρότερη μορφή φασισμού»

«Η συμπεριφορά Παππά είναι συμπεριφορά ΣΥΡΙΖΑ και Κασσελάκη» τόνισε σε δήλωση του ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός, αναφερόμενος στην χθεσινή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, και χαρακτήρισε «χυδαίες επιθέσεις με ύφος υποκόσμου» τις δηλώσεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά και υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Κασσελάκης «εκπροσωπούν τον υπόκοσμο, τις απειλές και τη χειρότερη μορφή φασισμού».

«Μετά τη χθεσινή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, που για ακόμη μια φορά κάλυψε την αμηχανία του για τον άθλιο ευρωβουλευτή του με χυδαίες προσωπικές συκοφαντικές επιθέσεις, είναι πλέον επίσημο ότι η συμπεριφορά Παππά είναι συμπεριφορά ΣΥΡΙΖΑ και Κασσελάκη» ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Ρωμανός και προσέθεσε:

«Οι χυδαίες επιθέσεις σε ύφος υποκόσμου κατά δύο τουλάχιστον αστυνομικών (και όχι του αστυνομικού που φωτογράφισε ο προπαγανδιστικός μηχανισμός της Κουμουνδούρου), οι άθλιες σεξιστικές συμπεριφορές, οι εκβιασμοί, οι «ψόφοι», οι απειλές για επιθέσεις σε πολίτες, που έχουν ”φακελωμένους”, στα σπίτια τους και στις οικογένειές τους και όλα όσα αποκαλύπτονται καθημερινά, είναι επιθέσεις με τη σφραγίδα ΣΥΡΙΖΑ και Κασσελάκη».

Υπογράμμισε ότι «όλα αυτά για τον ΣΥΡΙΖΑ του κ. Κασσελάκη -και προφανώς για όλα τα μέλη και τα στελέχη του, καθότι κανείς δεν αντιδρά- είναι κανονικά, ”αφού λέγονται σε προσωπικές συνομιλίες”» και κατέληξε:

«Δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ, του οποίου πραγματικό αφεντικό παραμένει ο κ. Πολάκης, και ο φοβισμένος και άφωνος πρόεδρός του εκπροσωπούν τον υπόκοσμο, τις απειλές και τη χειρότερη μορφή φασισμού».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

«Δολοφονία χαρακτήρα από πληρωμένα πιστόλια της κυβέρνησης η επίθεση στον Νίκο Παππά»: Στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στον ευρωβουλευτή

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: