Μετά από δύο δεκαετίες γνωριμίας, δύο γάμους και αμέτρητα πρωτοσέλιδα, η Τζένιφερ Λόπεζ κατέθεσε επισήμως αίτηση διαζυγίου από τον Μπεν Άφλεκ [video]

FILE PHOTO US actress and singer Jennifer Lopez and actor Ben Affleck (R) interact as they attend the premiere of ‘Air’ at the Regency Village Theatre in Los Angeles, California, USA, 27 March 2023. EPA/ETIENNE LAURENT




Ο,τι αρχίζει ωραία, συνήθως τελειώνει με πόνο. Βέβαια, η σχέση της διάσημης λατίνας τραγουδίστριας και ηθοποιού Τζένιφερ Λόπεζ με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Μπεν Αφλεκ ποτέ δεν ήταν ανέφελη.

Προς τέρψη του παγκόσμιου Τύπου, από την αρχή της γνωριμίας τους, το 2002, χαρακτηρίστηκε από πολλά σκαμπανεβάσματα.

Το ζευγάρι -που αποκαλείται Bennifer από τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά- ενώθηκε επίσημα με τα δεσμά του γάμου στο Λας Βέγκας τον Ιούλιο του 2022 και πραγματοποίησε μια μεγαλύτερη γαμήλια τελετή στη Τζόρτζια τον επόμενο μήνα.

Το ειδύλλιό τους ξεκίνησε αφού γνωρίστηκαν ενώ δούλευαν στα γυρίσματα της αστυνομικής ταινίας Gigli του 2003. Αρχικά είχαν προγραμματίσει να παντρευτούν εκείνη τη χρονιά, αλλά η σχέση τους τερματίστηκε στις αρχές του 2004. Σχεδόν δύο δεκαετίες αργότερα αναζωπύρωσαν τη σχέση τους.

  • «Η αγάπη είναι όμορφη. Η αγάπη είναι ευγενική. Και αποδεικνύεται ότι η αγάπη είναι υπομονετική. Είκοσι χρόνια υπομονή», δήλωσε η Λόπεζ το 2022 μετά την ανακοίνωση του γάμου τους στο Λας Βέγκας.

Όχι τόσο υπομονετική, ωστόσο, ώστε να τους κρατήσει μαζί. Σύμφωνα με το TMZ , η JLo κατέθεσε τα έγγραφα διαζυγίου στο Λος Άντζελες την Τρίτη — ανήμερα της επετείου των δύο ετών από τη δεύτερη γαμήλια τελετή τους που πραγματοποιήθηκε στη Τζόρτζια.

H Λόπεζ ανέφερε την ημερομηνία χωρισμού ως τις 26 Απριλίου 2024, που σημαίνει ότι δεν είναι ζευγάρι για σχεδόν τέσσερις μήνες.

Με πληροφορίες από BBC

Σε ηλικία 117 ετών πέθανε η Ισπανίδα Μαρία Μπράνιας, ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο: Mελετούν το DNA της για να βρουν το μυστικό της μακροζωίας

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: