Νέο ηχητικό με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παππά να βρίζει και να απειλεί: «Θα κλαίει η μάνα σου η βρωμιάρα» * Άμεση αποπομπή του ζητούν οι ευρωβουλευτές ΝΔ

FILE PHOTO: Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νίκος Παππάς. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ




Ένα νέο ηχητικό με πρωταγωνιστή τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παππά κάνει τον γύρο των social media, καθώς σε αυτό αποτυπώνεται μια συνομιλία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με απειλητικό ύφος και απερίγραπτες υβριστικές εκφράσεις.

Ο Νίκος Παππάς ακούγεται να απειλεί κάποιον, λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Αγράμματο σκουπίδι, άκουσε να δεις για το καλό σου. Πρόσεχε τι λες, πώς τα λες και σε ποιον τα λες. Θα σου στείλω κανένα ”πεϊνιρλί” στο σπιτάκι σου, είσαι φακελωμένος. Πρόσεχε. Ποιο τμήμα; Ποιο τμήμα, βρε σκουπίδι αγράμματο, απόβλητο της κοινωνίας; Που θα κλαίει η μάνα σου η βρωμιάρα και ο πεταμένος ο πατέρας σου, άμα θέλω. Τέλος πάντων. Πίστεψέ με, δεν θα τους αρέσει και πολύ. Και δεν είσαι και ο πιο συμπαθής από όλους. Λοιπόν, σκουπίδι, εξαφανίσου».

 

 

Άμεση αποπομπή ζητούν οι ευρωβουλευτές της ΝΔ

«Εκ μέρους των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, η επικεφαλής (της ομάδας) Ελίζα Βόζεμπεργκ καταδικάζει απερίφραστα τις χυδαίες, ρατσιστικές, σεξιστικές και εκβιαστικές επιθέσεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Νίκου Παππά, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, με απαράδεκτες εικόνες και εκφράσεις που κάνουν το γύρο του διαδικτύου», σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση.

«Η δουλειά των ευρωβουλευτών, ως δημοκρατικά εκλεγμένων εκπροσώπων των Ευρωπαίων πολιτών, είναι να συμβάλλουν με τη δράση και την εν γένει συμπεριφορά τους στην πραγμάτωση των ύψιστων αξιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όχι στην υπονόμευσή τους. Την ώρα που η ΕΕ σύσσωμη καλεί μέσω των θεσμικών οργάνων της για συστράτευση όλων των δυνάμεων του ευρωπαϊκού δημοκρατικού τόξου ενάντια στη ρητορική μίσους, ο νεοεκλεγείς ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παππάς, προκαλεί με χαρακτηρισμούς που παραπέμπουν σε νοοτροπίες του υποκόσμου, περιφρονώντας την ψήφο των Ελλήνων που τον εμπιστεύτηκαν να τους εκπροσωπεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο», σημείωνεται στην αμέσως επόμενη παράγραφο της ανακοίνωσης.

«Η τήρηση των αρχών του κράτους δικαίου, για τις οποίες τόσο πολύ κόπτεται ο ΣΥΡΙΖΑ κατασυκοφαντώντας μάλιστα τη χώρα πανευρωπαϊκά, επιβάλλουν την άμεση αποπομπή του Νίκου Παππά για την απρεπή, παράνομη και αντίθετη στα ευρωπαϊκά ιδεώδη συμπεριφορά του. Είναι αδιανόητο να εκπροσωπείται η χώρα μας από έναν τέτοιο ευρωβουλευτή, σε όποιο κόμμα κι αν ανήκει», καταλήγει η ανακοίνωση.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Η Ν.Δ. για τις αναρτήσεις κατά των αστυνομικών: Ο Κασσελάκης να κάνει το αυτονόητο και να αποπέμψει τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παππά

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: