Οι Times του Λονδίνου για την Ταβέρνα Λινάρι στον Αγρό Κύπρου: «Μια πραγματικά ελληνική φιλοξενία»… Μεγάλη διάκριση, ανάμεσα στα 28 καλύτερα εστιατόρια της Μεσογείου!

Η ταβέρνα Λινάρι στο Αγρό της Κύπρου. Φωτογραφία από την ιδιοκτησία




Άρθρο της Sunday Times (8 Αυγούστου 2024) κατατάσσει την ταβέρνα Λινάρι στον Αγρό ανάμεσα στα 28 καλύτερα εστιατόρια της Μεσογείου.

Η Sunday Times επικεντρώνεται σε ειδικούς στον τομέα, όπως chefs, εστιατόρια, φαγητό και συγγραφείς για φαγητό και τις προτιμήσεις αυτών των ειδικών από εστιατόρια σε διάφορα μέρη της Μεσογείου (όπως Ιταλία, Γαλλία, Κύπρο, Ελλάδα και Ισπανία).

Όπως αναφέρεται στην UK Sunday Times και τον Chef και συγγραφέα Theo Michaels: «Η ταβέρνα Λινάρι βρίσκεται στα βουνά του Τροόδους (στο χωριό Αγρός), – με μακριά ξύλινα τραπέζια με τα πιο νόστιμα αργο-μαγειρεμένα (slow-cooked) γκριλ κρέατα. Καταλήγοντας, η UK Sunday Times αναφέρει: «Μπορείτε να μυρίσετε τη ρίγανη και το λεμόνι πριν φτάσετε εκεί. Μια πραγματικά ελληνική φιλοξενία»!

Μια τεράστια τιμή για την Κύπρο, τον Αγρό και φυσικά τον Αιμίλιο Παντελή, ιδιοκτήτη της ταβέρνας Λινάρι, που με αγάπη και σεβασμό στον κάθε επισκέπτη (από το 1998) οδήγησε την ταβέρνα σε διεθνείς διακρίσεις με την ποιότητα του φαγητού, της εξυπηρέτησης και της φιλοξενίας.

Το σχετικό δημοσίευμα της βρετανικής Sunday Times, ΕΔΩ

«Εφοδος» του Χόλιγουντ στο μικρό Τρίκερι: Εκεί στο Πήλιο ο σταρ Ματ Ντίλον απομονώνεται, ερωτεύεται, παρεκτρέπεται-Στο ρομαντικό θρίλερ «Haunted Heart»

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: