Άλλες 3 συλλήψεις Βούλγαρων για την ένοπλη συμπλοκή σε beach bar της Χαλκιδικής: Αφορμή παραγγελία που καθυστέρησε * Αναζητούνται σχέσεις με βουλγάρικη μαφία [videos]

Εικόνα από την αιματηρή συμπλοκή στο beach bar της Χαλκιδικής. Teaser via Glomex@OPEN TV




Σε τρεις νέες συλλήψεις για το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής σε beach bar στην περιοχή της Χανιώτης, στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.

 Ειδικότερα, συνελήφθησαν, με το αδίκημα της συμπλοκής, ο 55χρονος Βούλγαρος ιδιοκτήτης αλλά και άλλοι δύο θαμώνες του beach bar που τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς. Και οι τρεις νοσηλεύονται φρουρούμενοι στο νοσοκομείο του Πολυγύρου, ενώ η έρευνα για το περιστατικό συνεχίζεται.




Τις προηγούμενες ώρες είχαν συλληφθεί πέντε Βούλγαροι που προκάλεσαν το αιματηρό επεισόδιο και βρίσκονται αντιμέτωποι με τις κατηγορίες της παράβασης του νόμου περί όπλων, της συμπλοκής και της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Στην κατοχή των συλληφθέντων οι αστυνομικοί εντόπισαν μεταξύ άλλων γκλοπ, σπρέι πιπεριού και μαχαίρια.

Ο πυροβολισμός που τραυμάτισε στο στέρνο τον 40χρονο ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται έριξε την αυλαία ενός επεισοδίου που ξεκίνησε από μία απλή αφορμή, την καθυστέρηση παράδοσης της παραγγελίας.

Οι πυροβολισμοί άρχισαν με μια ασήμαντη αφορμή και συγκεκριμένα την καθυστέρηση μιας παραγγελίας…

Σύμφωνα με το voria.gr όμως, φαίνεται ότι υπάρχει παρασκήνιο που συνδέεται με τις αντιπαραθέσεις προσώπων συνδεδεμένων με τη βουλγαρική μαφία. Τουλάχιστον αυτό αποτελεί μία πτυχή της έρευνας που διενεργεί η ασφάλεια Πολυγύρου, καθώς η σημαντικότερη εστιάζεται στον εντοπισμό και στη σύλληψη των ατόμων που διαφεύγουν και κατηγορούνται ότι αυτοί πυροβόλησαν εναντίον της παρέας των Βουλγάρων.

 




 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Συνελήφθησαν με βαριές κατηγορίες οι 5 Βούλγαροι που ενεπλάκησαν σε αιματηρό περιστατικό σε beach bar της Χαλκιδικής-Οι 3 νοσηλεύονται με τον 1, σε κρίσιμη κατάσταση

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: