Αναζητείται ο νόμιμος εκπρόσωπος της κατασκήνωσης όπου πνίγηκε το 8χρονο κορίτσι-Ερευνώνται οι συνθήκες ασφάλειας και φύλαξης μετά από εντολή εισαγγελέα [video]

FILE PHOTO Εικόνα από κατασκήνωση ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές




Πραγματογνωμοσύνη για τις συνθήκες ασφαλείας και φύλαξης των παιδιών στην κατασκήνωση της Κρυοπηγής Χαλκιδικής όπου πνίγηκε χθες 13 Αυγούστου μια οκτάχρονη διέταξε ο εισαγγελέας που έχει αναλάβει την υπόθεση.

Αν εντοπιστούν παραλείψεις ενδέχεται και το σφράγισμα της επιχείρησης. Την ίδια ώρα η αστυνομία αναζητεί τον νόμιμο εκπρόσωπο της κατασκήνωσης στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Πρόκειται για 72χρονο κάτοικο Αθηνών.

Να σημειώσουμε ότι η 19χρονη ομαδάρχισσα αλλά και ο 34χρονος αρχηγός της κατασκήνωσης, που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία εξ’ αμελείας, αφέθηκαν νωρίτερα ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα.

Στις 15.00 θα τελεστεί η κηδεία του οκτάχρονου κοριτσιού στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, στην Ξηροκρήνη, όπου σε κλίμα οδύνης συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση ο θάνατος της οκτάχρονης προήλθε από πνιγμό.




Με πληροφορίες από ertnews.gr

Τραγωδία στη Χαλκιδική: Ένα 8χρονο κορίτσι έχασε τη ζωή του στην πισίνα κατασκήνωσης, συνελήφθη η ομαδάρχισσα [βίντεο]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: