Ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Έλον Μασκ τα έκαναν …”σαλάτα”: Λένε πως δέχθηκαν κυβερνοεπίθεση που δεν αποδείχθηκε ακόμα, ειπώθηκαν αδιαμφισβήτητα ψέματα…

epa11547028 A person is trying to access the social media platform ‘X’ to see US Former President Donald J. Trump’s interview with Elon Musk; in Miami, Florida, USA, 12 August 2024. EPA, CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH




Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ (Donald J. Trump) το βράδυ της Δευτέρας χρησιμοποίησε μια συζήτηση στο X με τον Elon Musk, τον ιδιοκτήτη της πλατφόρμας και τον πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο, για να συζητήσει τις γνωστές του πολιτικές, σε ένα φιλικό περιβάλλον.

Η συνέντευξη, η οποία καθυστέρησε για 40 λεπτά λόγω τεχνικών ζητημάτων και παρατάθηκε για λίγο περισσότερο από δύο ώρες, δεν κάλυψε νέα ζητήματα, με τον κ. Μασκ να αποδεικνύεται ένας συμπαθής συνομιλητής, που συμφώνησε με τους ισχυρισμούς του κ. Τραμπ. Ο τελευταίος μιλούσε εκτενώς, συχνά λέγοντας αδιαμφισβήτητα ψέματα.

Και οι δύο άνδρες εστίασαν μερικές από τις παρατηρήσεις τους στο ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες χρειάζονται έναν πρόεδρο που να φαίνεται σκληρός και εκφοβιστικός, παρουσιάζοντας τους εαυτούς τους, ως μαχητές. Ο κ. Τραμπ επανέλαβε πολλά από τα ίδια σημεία, όπως κάνει στις ομιλίες του και αντάλλαξε φιλοφρονήσεις με τον κ. Μασκ σε όλη τη συνέντευξη.

Ο κ. Μασκ είπε ότι η συνομιλία με τον κ. Τραμπ καθυστέρησε από μια κυβερνοεπίθεση γνωστή ως κατανεμημένη επίθεση άρνησης παροχής υπηρεσιών, ένας ισχυρισμός που δεν μπορούσε να επιβεβαιωθεί αμέσως.

Τον Μάιο του 2023, ο κ. Μασκ φιλοξένησε μια ζωντανή ηχητική συνομιλία στο X με τον κυβερνήτη της Φλόριντα και τότε Ρεπουμπλικανό υποψήφιο για την προεδρία Ρον ΝτεΣάντις, η οποία στιγματίστηκε από δυσλειτουργίες και τελικά κατέρρευσε. Το επεισόδιο, το οποίο ο κ. Μασκ απέδωσε στην εισροή ακροατών, δεν οδήγησε σε κατάρρευση όλο τον ιστότοπο.

Η εμφάνιση του πρώην Προέδρου, προοριζόταν να είναι μέρος των προσπαθειών του κ. Τραμπ να ανακτήσει τη δυναμική που έχασε τις τελευταίες τρεις εβδομάδες από τότε που ο Πρόεδρος Μπάιντεν τερμάτισε την εκστρατεία επανεκλογής του και έδωσε τα ηνία στην Αντιπρόεδρο Καμάλα Χάρις.

Η τελευταία επιδιώκει να οδηγήσει το κύμα ενθουσιασμού των Δημοκρατικών, που παρατηρείται κατευθείαν στο εθνικό συνέδριο του κόμματός της, το οποίο ανοίγει την ερχόμενη Δευτέρα στο Σικάγο.

Αναμένεται να συμμετάσχουν ο κ. Μπάιντεν και οι δύο προκάτοχοί του, ο Μπαράκ Ομπάμα και ο Μπιλ Κλίντον.

«Έκλεψε» το πλεονέκτημα του Τραμπ στην οικονομία η Κάμαλα Χάρις: Την εμπιστεύονται περισσότεροι Αμερικανοί στα οικονομικά ζητήματα έναντι του πρώην προέδρου

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: