«Το τουρκικό έθνος ντρέπεται για σένα!»: Σε χλωρό κλαρί δεν αφήνει τον Ερντογάν ο Ισραηλινός ΥΠΕΞ, Ισραέλ Κατς * Νέος του φίλος «ο μαζικός δολοφόνος», αρχηγός της Χαμάς…

Η φωτογραφία που ανάρτησε ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών, Ισραέλ Κατς, στο Χ. photo via X@Israel_Katz




Με μια φωτογραφία που είναι εμφανώς αποτέλεσμα photo shop, ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών, Ισραέλ Κατς, επανέρχεται στις επιθέσεις του κατά του ισλαμιστή προέδρου της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν λόγω της άμετρης υποστήριξής του στην Χαμάς.

Ετσι, σήμερα, ο Κατς δημοσιεύει την φωτογραφία που δείχνει τον Ερντογάν – ο οποίος ορκίζεται στο όνομα της τρομοκρατικής  Χαμάς ως εκπροσώπου του παλαιστινιακού λαού – να σφίγγει το χέρι του νέου αρχηγού της, του Γιαχίγια Σινουάρ, τον οποίο αποκαλεί “μαζικό δολοφόνο”.

Σημειώνεται ότι ο Σινουάρ, ο οποίος θεωρείται ο “εγκέφαλος” της τρομοκρατικής επίθεσης κατά του Ισραήλ την 7η Οκτωβρίου του 2023, καταζητείται τόσο από το Ισραήλ όσο και από τις ΗΠΑ, ενώ προ δυο ημερών, ο αρχηγός του γενικού επιτελείου των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων, δήλωσε πως η ανάδειξή του σε αρχηγό της Χαμάς, πολλαπλασιάζει τις προσπάθειες του Ισραήλ να το εξοντώσει.

Ο Κατς στην ανάρτησή του, αναφέρει: «Ο νέος φίλος του είναι ο αρχηγός της Χαμάς, ο μαζικός δολοφόνος Yahya Sinwar. Το τουρκικό έθνος ντρέπεται για εσάς!»

Νεκρός ένας ακόμη αξιωματούχος της Χαμάς από ισραηλινή επιδρομή στον Λίβανο: Drone χτύπησε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: