Παλαιστίνιος μαχαίρωσε και σκότωσε δυο Ισραηλινούς και τραυμάτισε άλλους τρεις στην πόλη Χολόν, έξω από το Τελ Αβίβ * Έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά [videos]

FILE PHOTO: An Israel Border Police officer reacts during clashes in the Silwan neighborhood of East Jerusalem, 03 March 2023. EPA, ATEF SAFADI




Παλαιστίνιος μαχαίρωσε και σκότωσε μια γυναίκα και έναν άνδρα και τραυμάτισε τρεις ακόμα ανθρώπους στο κεντρικό Ισραήλ σήμερα πριν πέσει νεκρός από τα πυρά αστυνομικών, όπως ανακοίνωσαν οι ισραηλινές αρχές.

Η επίθεση έγινε σήμερα το πρωί κατά την ώρα αιχμής στην πόλη Χολόν, έξω από το Τελ Αβίβ.

Ο δράστης μαχαίρωσε τα θύματα κοντά σε ένα πρατήριο καυσίμων και ένα πάρκο, σύμφωνα με την υπηρεσία ασθενοφόρων του Ισραήλ.

Μια 66χρονη γυναίκα κι ένας άνδρας μεγάλης ηλικίας έχασε τη ζωή της και δύο άλλοι πολίτες τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Τραυματίστηκε επίσης και ένας νεότερης ηλικίας άνδρας.

«Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και διενεργούν εκτεταμένες έρευνες με ελικόπτερο και άλλα μέσα», ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ο δράστης δέχθηκε πυρά και «εξουδετερώθηκε», σύμφωνα με την ανακοίνωση.

«Ο τρομοκράτης εξουδετερώθηκε γρήγορα από έναν από τους αστυνομικούς μας στο σημείο και απετράπη μια ακόμα χειρότερη επίθεση», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Έλι Λεβί στον ισραηλινό τηλεοπτικό σταθμό Channel 12.

Mε πληροφορίες από Reuters μέσω ΑΠΕ – ΜΠΕ
Τελ Αβίβ, Israel

 

Αμερικανοί και Ισραηλινοί αξιωματούχοι αναμένουν ότι το Ιράν θα επιτεθεί στο Ισραήλ μέχρι τη Δευτέρα: Οι 50 ρουκέτες της Χεζμπολάχ ήταν πρόγευση και τέστ μαζί…

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: