Στον τελικό οι Ελληνες κωπηλάτες στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών: Πρόκριση για τις Φίτσιου – Κοντού και τους Παπακωνσταντίνου – Γκαϊδατζή [video]

Οι Αντώνης Παπακωνσταντίνου και Πέτρος Γκαϊδατζή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Photo via glomex, ert tv




Οι Αντώνης Παπακωνσταντίνου και Πέτρος Γκαϊδατζής θα είναι παρόντες στον τελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών, στο άθλημα της κωπηλασίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Οι Έλληνες κωπηλάτες προκρίθηκαν ως 2οι της 2ης ημιτελικής σειράς με χρόνο 6:23.36. Ο τελικός θα διεξαχθεί την Παρασκευή (2/8) στις 13:02.

Ως πρώτοι της 2ης ημιτελικής σειράς, στην οποία μετείχαν οι Παπακωνσταντίνου/Γκαϊδατζής προκρίθηκαν οι Ιταλοί Στέφανο Όππο και Γκάμπριελ Σοάρες (6:22.85) και ως 3οι οι Νορβηγοί Λαρς Μάρτιν Μπένσκε και Ασκ Γιαρλ Τγιόεμ (6:26.62).

Το ελληνικό πλήρωμα έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς τερμάτισε σε μικρή απόσταση πίσω από τους πρώτους Ιταλούς και στόχο έχει πλέον την κατάκτηση ενός μεταλλίου στον τελικό.



Επίσης η Ζωή Φίτσιου και η Μιλένα Κοντού έγιναν το τρίτο ελληνικό πλήρωμα που εξασφάλισε τη συμμετοχή στον τελικό του αγωνίσματός του στην κωπηλασία, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Τερμάτισαν δεύτερες στη 2η ημιτελική σειρά που μετείχαν, με χρόνο 6:57.90 και θα είναι παρούσες στον τελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών την ερχόμενη Παρασκευή (2/8) στις 13:22 μ.μ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Παρίσι, Γαλλία

 

Έφυγαν για τελικό οι Ελληνίδες κωπηλάτριες Μπούρμπου και Αναστασιάδου: Θα διεκδικήσουν στη δίκωπο Ολυμπιακό μετάλλιο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: