Εξάρθρωση μεγάλου κυκλώματος κοκαΐνης, ο αστυνομικός σκύλος μύρισε τα ναρκωτικά: «Σουβλάκια» η λέξη κλειδί των μελών της σπείρας

File Photo Περιπολικό και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ σε αστυνομική επιχείρηση. Photo screnshot via ERT TV




Mεγάλο κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης εξάρθρωσε η ΕΛ.ΑΣ.. Συγκεκριμένα, έγιναν τέσσερις συλλήψεις, ενώ τα μέλη του κυκλώματος φέρεται να εμπλέκονται σε πάνω από 300 αγοραπωλησίες ναρκωτικών.

Πρόκειται για ένα κύκλωμα το οποίο έχει εντυπωσιακή δράση το τελευταίο χρονικό διάστημα. Φερόμενος σαν αρχηγός του κυκλώματος είναι ένας 43χρονος με καταγωγή από την Αλβανία.

Αυτός αναλάμβανε να φέρει τα ναρκωτικά στη χώρα, καθόριζε τις τιμές, είχε φτιάξει δικό τους λεξιλόγιο και είχαν κωδικές ονομασίες για τα ναρκωτικά («σουβλάκια», «ψημένη» κ.α.) προκειμένου να συνεννοούνται τα μέλη του κυκλώματος, ενώ καθόριζε και τα σημεία όπου γίνονταν οι πωλήσεις.

Επίσης φερόμενος ως υπαρχηγός ήταν άτομο το οποίο διατηρούσε κατάστημα με ταπετσαρίες αυτοκινήτων. Εκεί γίνονταν οι συναντήσεις και οι συνεννοήσεις των μελών του κυκλώματος.

Χάρη στον ειδικό αστυνομικό σκύλο βρέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης, ακατέργαστης κάνναβης, πιστόλι, ενώ στο μικροσκόπιο των αρχών είναι και τα κινητά τηλέφωνα της συμμορίας.

Πηγή: ertnews

Ζωάρα έκανε αστυνομικός με το πρόσχημα της οσφυαλγίας: Επαιρνε σερί αναρρωτικές άδειες πάνω από 200 ημέρες για να διασκεδάζει στη Μύκονο* Απολογείται αύριο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: