Διαβάστε πως ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ εξευτελίζει τον Ταγίπ: Μοντάζ με επική(!) φωτογραφία που σίγουρα έκανε έξω φρενών τον ισλαμιστή Ερντογάν

FILE PHOTO: epa11096075 Israel’s Minister of Foreign Affairs Israel Katz (L) looks on as he attends a Foreign Affairs Council (FAC) meeting at the EU headquarters in Brussels, Belgium. EPA, JOHN THYS, POOL




Ο υπουργός Εξωτερικών του Εβραϊκου Κράτους, Ίσραελ Κατς εξευτέλισε τον ισλαμιστή πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν.Τον παρουσίασε ως πιόνι του Αγιατολάχ του Ιράν, Αλή Χαμενεϊ (Ali Khamenei) δημοσιεύοντας μία φοβερή φωτογραφία.

Λίγο μετά τη δημοσίευση αυτή, το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας εξέδωσε ανακοίνωση εναντίον του Ισραήλ, προσπαθώντας να απαντήσει στις κατηγορίες ότι οι συλληφθέντες τρομοκράτες της Χαμάς ενισχύονται οικονομικά από το κλιμάκιο της Άγκυρας.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ: Η Shin Bet (Ισραηλινή Υπηρεσία Ασφαλείας) απέτρεψε μια τρομοκρατική επίθεση που είχε σχεδιαστεί από το φοιτητικό πυρήνα της Χαμάς στο Πανεπιστήμιο Μπιρ Ζέιτ, βόρεια της Ραμάλα, ανέφερε η Shin Bet.

Η επίθεση σχεδιάστηκε από τη βάση της Χαμάς στην Τουρκία.

Σύμφωνα με τη Shin Bet, ο επικεφαλής του πυρήνα, Mahmoud Anjas, από τη Δυτική Όχθη, στρατολόγησε ακτιβιστές από την Katala, ο όρος που προσδιορίζει όσους συμμετέχουν σε κελιά της Χαμάς σε ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη Δυτική Όχθη για να σχηματίσουν στρατιωτικό πυρήνα.

Ο Anjas χρησιμοποίησε επίσης τις σχέσεις του με τον Baraa Romana, έναν ακτιβιστή της Katala για το Πανεπιστήμιο Abu Dis, κάτοικο της Ραμάλα, προκειμένου να λάβει χρηματοδότηση από τη βάση της Χαμάς στην Τουρκία για να αγοράσει όπλα για την επίθεση.

Κατά τη διάρκεια της εξέτασης, πρόσθεσε η Shin Bet, συνελήφθη ολόκληρη η ομάδα. Ένα όπλο Μ16 κατασχέθηκε μαζί με χιλιάδες δολάρια, τα οποία είχαν λάβει από τη Χαμάς στην Τουρκία.

Ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών έγραψε και τα εξής:

Ο Ερντογάν παρέχει όπλα και χρήματα στους τρομοκρατικούς πυρήνες της Χαμάς για να σκοτώσουν Ισραηλινούς. Η Ισραηλινή Υπηρεσία Εσωτερικής Ασφάλειας Shin Bet συνέλαβε μέλη της τρομοκρατικής ομάδας της Χαμάς που ήταν φοιτητές στο Πανεπιστήμιο Zeit.

Ο εν λόγω πυρήνας διοικούνταν από το αρχηγείο της Χαμάς στην Τουρκία. Οι αιχμάλωτοι τρομοκράτες σχεδίαζαν να πραγματοποιήσουν τρομοκρατική επίθεση στο Ισραήλ με τη στρατιωτική εκπαίδευση, τα όπλα και χιλιάδες δολάρια που είχαν αποκτήσει (από την Τουρκία).

Για χάρη μιας ριζοσπαστικής και αντισημιτικής ιδεολογίας, ο Ερντογάν μετατρέπει την Τουρκία σε μια χώρα που υποστηρίζει την τρομοκρατία και την φέρνει πιο κοντά στον άξονα του κακού με επικεφαλής το Ιράν.

Σφοδρή καταγγελία του Ισραήλ εναντίον της κατοχικής Τουρκίας: Χρηματοδοτήθηκε τρομοκρατική ενέργεια κατά του Εβραϊκού Κράτους από την Άγκυρα, “πολεμική πράξη”

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: