Τι τους συμβαίνει; Γιατί επιχαίρουν κάποιοι στην Ελλάδα και την Κύπρο για την καταδίκη του γερουσιαστή Μενέντεζ; Επειδή υποστήριξε τα δίκαια μας;

FILE PHOTO: epa10886183 Democratic Senator from New Jersey Bob Menendez (C) and his wife Nadine (C-R) depart US federal court after a hearing following his indictment this week on bribery charges in New York, New York. EPA, JUSTIN LANE




Ο φιλέλληνας γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ καταδικάσθηκε από αμερικανικό δικαστήριο για υποθέσεις διαφθοράς κι αυτό εάν δεν ανατραπεί στο εφετειο θα τον οδηγήσει στη φυλακή για πολλά χρόνια. Αυτό επιβάλλει η Δικαιοσύνη.

Ο Ρόμπερτ Μενέντεζ σ΄ όλη την πολιτική του διαδρομή υποστήριζε τον Ελληνισμό, την Ελλάδα και Κύπρο κι αυτό είναι ένα άλλο θέμα σε σχέση με την καταδική του.

Τώρα, γιατί επιχαίρουν κάποιοι στην Ελλάδα και την Κύπρο για την καταδίκη του; Επειδή υποστήριξε τα δίκαια μας;

Θέλουν να πουν πως όσοι υποστηρίζουν τον Ελληνισμό είναι ένοχοι για διαφθορά, είναι λαμόγια; Ακόμη, βέβαια, δεν ακούσαμε να πουν ότι την Τουρκία υποστηρίζουν αγγελάκια!

Κάποιοι δε από αυτούς αφήνουν να εννοηθεί πως μπορεί να μας υποστήριζε έναντι ανταλλαγμάτων. Τις περιπτώσεις αυτές προφανώς είχε υπόψη της η κ. Ολγκίν όταν λίγο- πολύ έλεγε πως χρειάζονται ψυχοθεραπεία.

Κ. ΒΕΝ.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΕΔΩ
ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΜΥΝΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΕΔΩ και τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΔΩ

Μία πολύ πικρή απόφαση για τον γερουσιαστή Μενέντεζ και την Ομογένεια μας: Το πλήγμα είναι τεράστιο… Η ανταπόκριση-ανάλυση του Μιχάλη Ιγνατίου στο Omega της Κύπρου (video)

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: