Θα αλλάξει τον ρου της ιστορίας; Η φωτογραφία του αιμόφυρτου Τραμπ με τη σηκωμένη γροθιά έχει ήδη δύναμη μεγαλύτερη από τις σφαίρες του δράστη

FILE PHOTO: epa11476882 Former US President Donald Trump is rushed off stage by secret service after an incident during a campaign rally at the Butler Farm Show Inc. in Butler, Pennsylvania, USA, 13 July 2024. EPA/DAVID MAXWELL




Η φωτογραφία με τον Τραμπ να στέκεται αμέσως μετά τους πυροβολισμούς ατρόμητος, με υψωμένο γροθιά, παρά το αίμα που έτρεχε στο αυτί και το μάγουλό του, έγινε αμέσως εμβληματική.

Η εικόνα αυτή του Τραμπ με τα αίματα και την υψωμένη γροθιά θα καθορίσει μια ολόκληρη πολιτική εποχή.  «Υποπτεύομαι ότι θα τον εκτινάξει πίσω στον Λευκό Οίκο», έγραψε ο Πιρς Μόργκαν.

Ο ιστορικός Τίμοθι Γκάρτον Ας τη θεωρεί ακόμη πιο σημαντική. «Ίσως αλλάξει τον ρου της ιστορίας».

Πράγματι είναι μία εικόνα, που ερχόμενη και σε σύγκριση με τις πρόσφατες εικόνες ενός καταβεβλημένου Μπάιντεν, δίνει στον Τραμπ αναμφίβολο προβάδισμα εκλογής και τη στήριξη που θέλει από το κοινό για να εφαρμόσει το ανατρεπτικό πρόγραμμά του.

Μένει να φανεί αν θα είναι και η φωτογραφία που θα σημάνει την πολιτική κυριαρχία Τραμπ για τα επόμενα χρόνια.

«Στην Αμερική, λύνουμε τις διαφορές μας στην κάλπη, όχι με σφαίρες»: Μία πολύ συναισθητική ομιλία του Τζο Μπάιντεν προς τους πολίτες των ΗΠΑ: Η βία δεν είναι απάντηση! (video)

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: