Στο Βερολίνο για τον τελικό Euro 2024 μεταξύ Αγγλίας -Ισπανίας ο πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ: Επιστολή στα Τρία Λιοντάρια «κάνατε ήδη τη χώρα περήφανη, μας ενώσατε»

FILE PHOTO O Βρετανός πρωθυπουργός και επικεφαλής των Εργατικών Κιρ Στάρμερ. EPA/ANDY RAIN




Στο Ολυμπιακό Στάδιο στο Βερολίνο θα βρίσκεται σήμερα ο Κιρ Στάρμερ για να υποστηρίξει την ομάδα των Τριών Λιονταριών εναντίον της Ισπανίας ο οποίος δήλωσε στους παίκτες ότι έχουν ήδη “κάνει τη χώρα περήφανη”.

Ο πρωθυπουργός έστειλε μια επιστολή στον Γκαρεθ Σαουθγκειτ και στην ομάδα της Αγγλίας πριν από τον τελικό του Euro 2024, εκφράζοντας την υποστήριξή του και ευχόμενος  “ό,τι καλύτερο”. Στην επιστολή, αναγνώρισε την έντονη κριτική που δέχθηκαν για τις αρχικές τους επιδόσεις στο τουρνουά, αλλά τόνισε ότι η παρουσία τους στον τελικό είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης.

Ο Στάρμερ δήλωσε ότι η ομάδα έχει κάνει τη χώρα περήφανη, όπως και πριν από τρία χρόνια, και ότι ό,τι κι αν συμβεί, έχουν καταφέρει να ενώσουν το έθνος. Υπογράμμισε ότι δεν χρειάζονται οδηγίες από έναν πολιτικό για το τι πρέπει να κάνουν και τους κάλεσε να αντλήσουν δύναμη από τα εκατομμύρια των Βρετανών φιλάθλων .

Σήμερα οι παμπ θα παραμείνουν ανοιχτές επιπλέον  δύο ώρες,  που σύμφωνα με την British Beer and Pub Association (BBPA) θα αποφέρει σχεδόν 50 εκατομμύρια λίρες σε πρόσθετα έσοδα για τους ιδιοκτήτες. Η υπουργός Εσωτερικών Ιβετ Κούπερ  δήλωσε: “Είμαστε πολύ περήφανοι για τον Γκαρεθ και την ομάδα της Αγγλίας”.Θα απολαύσουμε τον αγώνα και τολμάμε να ονειρευτούμε;!  ελπίζουμε να γιορτάσουμε μια νίκη της Αγγλίας”.

Με πληροφορίες από ertnews.gr

Πρώτη φιλική νίκη με σούπερ Μπακασέτα αλλά χωρίς κόσμο για τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο με 3-1 επί της ΑΕΚ Λάρνακας [βίντεο]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: