Η Αντέλ και ο Εντ Σίραν πανηγύρισαν στις κερκίδες την πρόκριση της Αγγλίας στον τελικό του Euro 2024: Βρέθηκαν στο Ντόρτμουντ στον αγώνα με την Ολλανδία [video]

epaselect epa11470953 English singer-songwriter Adele attends the UEFA EURO 2024 semi-finals soccer match between Netherlands and England, in Dortmund, Germany, 10 July 2024. EPA, FRIEDEMANN VOGEL




Οι διάσημοι αστέρες Αντέλ (Adele) και Εντ Σίραν (Ed Sheeran) έκαναν ένα διάλειμμα από το γεμάτο πρόγραμμά τους και βρέθηκαν στις κερκίδες των επισήμων στο γήπεδο της Ντόρτμουντ για τον ημιτελικό του Euro 2024. Οι δυο τους εθεάθησαν να απολαμβάνουν τον αγώνα μεταξύ της Ολλανδίας και της Αγγλίας μαζί με φίλους.

Σύμφωνα με την «Express Tribune» και οι δύο καλλιτέχνες έχουν μιλήσει στο παρελθόν για την αγάπη τους το ποδόσφαιρο.

Σε βίντεο που μοιράστηκε ο παλάιμαχος ποδοσφαιριστής Ρίο Φέρντιναντ (Rio Ferdinand), στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram φαίνεται η δημιουργός της επιτυχίας “Someone Like You”, Adele, ντυμένη casual με λευκό μπλουζάκι και μαύρο σακάκι, να πανηγυρίζει το γκολ του Ollie Watkins στο 90ό λεπτό.

epa11470954 British singer-songwriter Ed Sheeran watches during the UEFA EURO 2024 semi-finals soccer match between Netherlands and England, in Dortmund, Germany, 10 July 2024. EPA, FRIEDEMANN VOGEL

Ο τραγουδιστής του «Shape of You» επέλεξε να φορέσει μια κόκκινη φανέλα της Αγγλίας και ήταν ευδιάθετος καθώς ο φωτογραφικός φακός τον εντόπισε να συνομιλεί με τους φίλους του.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rio Ferdinand OBE (@rioferdy5)

Οι δύο διάσημοι τραγουδιστές βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε ένα διάλειμμα από τις περιοδείες τους. Η Adele έχει προγραμματίσει εμφανίσεις στο Μόναχο της Γερμανίας τον Αύγουστο, πριν επιστρέψει στη σκηνή του Λας Βέγκας το φθινόπωρο.

Ο Σίραν ανακοίνωσε πρόσφατα την ολοκλήρωση της παγκόσμιας περιοδείας του «Mathematics World Tour» το 2025, με σχέδια για περισσότερες συναυλίες στην Ευρώπη.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Νέο ρεκόρ έσπασαν οι Ελληνίδες αθλήτριες Cheerleading: Κατέκτησαν13 μετάλλια στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Νορβηγία

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: