Κυβερνητική «βαβέλ» για τις απολύσεις των εργαζομένων στα κανάλια που έχασαν την άδεια




Σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για τους ανέργους από το ″μαύρο″ στα κανάλια, εξαπολύει επίθεση κατά των συναρμοδίων υπουργών, τονίζοντας «πως δεν ξέρουν τί τους γίνεται». «Δεν μπορούν να συντονιστούν ούτε στο ψέμα».

Ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς (μιλώντας στο ″Κόκκινο″) υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση φρόντισε να προστατεύσει τις θέσεις εργασίας.

Ο υπουργός Υποδομών – Μεταφορών – Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης (μιλώντας στον ″Real″) ισχυρίζεται ότι, όχι μόνο δεν θα χαθούν θέσεις εργασίας, αλλά θα δημιουργηθούν ακόμη περισσότερες.

Ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος (μιλώντας, επίσης, στον ″Real″), σε πλήρη αντίθεση με τους συντρόφους του, ομολογεί ότι θα υπάρξει κύμα ανεργίας και ισχυρίζεται ότι ο ΟΑΕΔ καταρτίζει προγράμματα για τους ανέργους από το ″μαύρο″ στα κανάλια» τονίζει η ΝΔ κάνοντας λόγο για «βαβέλ και απολύσεις».

«Η κυβέρνηση ξαναθυμήθηκε το ΕΣΡ τώρα που έκανε τη δημοπρασία», λέει ο Ευ. Βενιζέλος, σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες
   
Έντονη κριτική στις κινήσεις της κυβέρνησης σχετικά με την αδειοδότηση των τηλεοπτικών καναλιών άσκησε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Σκάι.

«Η διαδικασία ήταν ένα εντυπωσιακό θέαμα τύπου Big Brother. Η δημοπρασία, με εξαίρεση την πρώτη άδεια, έδειξε ότι δεν υπάρχει λογική αγοράς, αλλά λογική ανταγωνισμού. Το επιχείρημα της αγοράς το ανέτρεψε η ίδια η διαδικασία», υπογράμμισε και συμπλήρωσε ότι οι κ.κ. Παππάς και Κρέτσος ξαναθυμήθηκαν με προκλητικό τρόπο το ΕΣΡ τώρα που έκαναν τη δημοπρασία.

«Βρισκόμαστε», προσέθεσε «μπροστά σε μια κατάσταση αδιέξοδη και εκρηκτική» είπε ο κ. Βενιζέλος, προσθέτοντας ότι δημιουργήθηκε αναστάτωση όχι στο όνομα της δημοκρατίας αλλά στο όνομα μιας πολύ μικρής κομματικής σκοπιμότητας η οποία είναι μόνο βραχυπρόθεσμη αλλά και βλαπτική για την ουσία της δημοκρατικής πολυφωνίας.

05/09/2016 20:22
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Greece

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: