Τρομακτικά πλάνα έδωσε στη δημοσιότητα η Σελίν Ντιόν: Απελπισμένη, φοβισμένη, σχεδόν αβοήθητη σε 10λεπτη κρίση της αρρώστιας που την καταρρακώνει * Το Σύνδρομο Άκαμπτου Ατόμου [video]

Η Σελίν Ντιόν στην διάρκεια κρίσης, σε ένα συγκλονιστικό βίντεο – αποκάλυψη του μαρτυρίου που προκαλεί το Σύνδρομο του Άκαμτπου Ανθρώπου. Screenshot via Daily Mail/




Αναψοκοκκινισμένη, δακρυσμένη, κλαίγοντας από τον πόνο και ανίκανη να ελέγξει το σώμα της, η Σελίν Ντιόν υφίσταται μια αγωνιώδη κρίση διάρκειας δέκα λεπτών όπως αποκαλύπτεται από βίντεο που η ίδια ανέβασε αποκαλύπτοντας τη σκληρή και αγωνιώδη μάχη της με την ασθένεια που την καταρρακώνει, το Σύνδρομο του Άκαμπτου Ατόμου (SPS).

Η Καναδή τραγουδίστρια στο βίντεο φαίνεται να λαχανιάζει καθώς οι γιατροί προσπαθούν απεγνωσμένα να ανακουφίσουν τους επώδυνους μυϊκούς της σπασμούς, ενώ ένα συνεργείο κινηματογραφεί τη δοκιμασία της.

Με την Ντιόν να δυσφορεί έντονα, οι φροντιστές της χορηγούν ένα φαρμακευτικό ρινικό σπρέι,  το οποίο χρησιμοποιείται συνήθως για τη θεραπεία των επιπτώσεων των επιληπτικών κρίσεων σε άτομα που πάσχουν από SPS.

Η 56χρονη Ντιόν, διαγνώστηκε με την πάθηση, μια σπάνια αυτοάνοση νευρολογική διαταραχή που προκαλεί μυϊκή δυσκαμψία και ανεξέλεγκτους σπασμούς, το 2022.

Οι μετέπειτα μάχες απαθανατίστηκαν στο Amazon Prime I Am: Céline Dion – μια συγκλονιστική ματιά στην καθημερινή ζωή της σούπερ σταρ καθώς παλεύει με το SPS και τις εξουθενωτικές επιπτώσεις του

Και τώρα το νέο βίντεο, δείχνει τη Ντιόν καθώς το ταλαιπωρημένο σώμα της περνά μια «κρίση» κατά τη διάρκεια

Η τραγουδίστρια κοιτάζει απελπισμένη καθώς οι γιατροί την ξαπλώνουν απαλά σε μια άνετη θέση και ελέγχουν τα ζωτικά της όργανα.

Όλο αυτό το διάστημα, τα γυμνά πόδια της παραμένουν άκαμπτα καθώς παλεύει με τις εξουθενωτικές συνέπειες της σπάνιας πάθησης.

Αφού λαμβάνει βοήθεια, η τραγουδίστρια μπορεί τελικά να καθίσει όρθια και να καλύψει το σώμα της με μια κουβέρτα πριν παραδεχτεί την αμηχανία της που έχασε τον έλεγχο του σώματός της μπροστά στις κάμερες.

Λέει στην κάμερα: «Κάθε φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο σε κάνει να νιώθεις τόσο αμήχανα και έτσι, δεν ξέρω πώς να το εκφράσω, απλά… ξέρεις, δεν σου αρέσει να μην έχεις τον έλεγχο του εαυτού σου.»

Με πληροφορίες από The Daily Mail

 

Πασαρέλα για το μανεκέν Τζένιφερ Λόπεζ: Με αμάνικο midi φόρεμα στο εντυπωσιακό σόου υψηλής ραπτικής του Christian Dior [βίντεο]

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: