Στις Βρυξέλλες θα συναντηθεί με την απεσταλμένη του Γ.Γ. του ΟΗΕ ο Προέδρος Χριστοδουλίδης, στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου: Με τον τατάρ στο Λονδίνο

FILE PHOTO: Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό κα María Ángela Holguín. Σταύρος Ιωαννίδης, ΡΙΟ




Στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες αργότερα αυτή την εβδομάδα αναμένεται να έχει συνάντηση ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ερωτηθείς από το ΚΥΠΕ, ο κ. Λετυμπιώτης ανέφερε ότι υπάρχει προγραμματισμός για να πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ της κ. Ολγκίν και του Προέδρου, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.

Σημείωσε ότι ακόμη δεν υπάρχει κάτι οριστικό και ότι αναμένεται η συνάντηση να πραγματοποιηθεί ή την Πέμπτη, ή την Παρασκευή, που είναι και οι ημέρες που θα πραγματοποιηθεί το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

ΕΞΑΛΛΟΥ: Τη Δευτέρα, 1η Ιουλίου στο Λονδίνο θα συναντηθεί με την προσωπική Απεσταλμένη του Γ.Γ. του ΟΗΕ, δήλωσε ο Ερσίν Τατάρ στην τηλεόραση του «Μπαϊράκ».

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, ο τουρκικός Τύπος του Σαββάτου αναφερόταν στις δηλώσεις του κατοχικού ηγέτη, ο οποίος απαντώντας σε ερώτηση για τη θητεία της κ. Ολγκίν, που ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες, είπε ότι δεν υπάρχει κάτι νεότερο γι’ αυτό.

Σημειώνεται ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα έχει συνάντηση με την κ. Ολγκίν μεθαύριο ή την Παρασκευή στις Βρυξέλλες.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ
Λευκωσία, Κύπρος

Ο άβουλος Μπορέλ αποφάσισε επιτέλους να εκφράσει την στήριξη του και στη Λευκωσία, για τις απειλές της Χεζμπολάχ: «Ο Λίβανος και η Κύπρος μπορούν να βασίζονται στη στήριξή μας»!

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: