Euro 2024: Για την καλή θέση παίζει η Αγγλία, για το αήττητο η Γαλλία, «σφάζονται» Δανία, Σλοβενία και Σερβία – Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Nathan Ake (L) of the Netherlands and Kingsley Coman of France in action during the UEFA EURO 2024 Group D soccer match between Netherlands and France, in Leipzig, Germany, 21 June 2024. EPA/ANNA SZILAGYI




Μετά την ολοκλήρωση του 1ου ομίλου την Κυριακή και του 2ου την Δευτέρα, σειρά απόψε παίρνει ο 3ος και ο 4ος όμιλος του Euro 2024, με τη διεξαγωγή της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχουν τα σημερινά παιχνίδια του Euro 2024 καθώς κρίνονται πρώτες θέσεις και προκρίσεις στον τρίτο και τον τέταρτο όμιλο της διοργάνωσης.

Στον 4ο όμιλο, Ολλανδία και Γαλλία είναι στην πρώτη θέση με 4 βαθμούς, 3 έχει η Αυστρία και χωρίς βαθμό είναι η Πολωνία που έχει ήδη αποχαιρετήσει τη διοργάνωση.

Στον 3ο, η Αγγλία είναι στην κορυφή με 4 πόντους, 2 έχουν Δανία και Σλοβενία και έναν στην τέταρτη θέση για τη Σερβία.

Στις 19:00 έχουμε σέντρα στις δύο αναμετρήσεις για τον 4ο όμιλο, με την Γαλλία να αντιμετωπίζει την Πολωνία και την Ολλανδία την Αυστρία, με τη μοναδική ομάδα που δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον να είναι η Πολωνία που έχει μηδέν βαθμούς συγκομιδή μετά από τις δύο πρώτες αγωνιστικές και έχει αποκλειστεί από τη συνέχεια.

Η Γαλλία παραμένει αήττητη εδώ και 8 αγώνες σε ομίλους του EURO υπό τις οδηγίες του Ντιντιέ Ντεσάν (4 νίκες, 4 ισοπαλίες) και δεν έχει δεχθεί ακόμη γκολ στη Γερμανία μετά τη νίκη 1-0 επί της Αυστρίας και την ισοπαλία 0-0 με την Ολλανδία.

Τρεις ώρες αργότερα, στις 22:00, ρίχνονται στη μάχη οι ομάδες του 3ου ομίλου καθώς μέσω των ζευγαριών Αγγλία – Σλοβενία και Δανία – Σερβία, σε ένα γκρουπ όπου πέρα από την Αγγλία, που έχει εξασφαλίσει την πρόκριση, οι άλλες τρεις ομάδες έχουν τη δυνατότητα να πάρουν εισιτήριο για τη φάση των νοκ-άουτ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τρίτης (25/6):

  • 19:00 Γαλλία – Πολωνία | ΕΡΤ1
  • 19:00 Ολλανδία – Αυστρία | ΕΡΤ3
  • 22:00 Αγγλία – Σλοβενία | ΕΡΤ1
  • 22:00 Δανία – Σερβία | ΕΡΤ3

EURO 2024: Ισοπαλία στο παιχνίδι των ομάδων της Ιταλίας και της Κροατίας με σκορ 1-1, o Ματία Τζακάνι στην εκπνοή «έστειλε» την «σκουάντρα ατζούρα» στους «16»

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: